Thuisgym.nl

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer Review

VoordelenNadelen
Verschillende trainingsprogramma'sNiet verstelbaar stuur
Ergometer functiePrijziger dan sommige andere modellen
GebruiksvriendelijkNiet inklapbaar
Verbinden met je telefoon
Geschikt voor iedereen
Overzicht van de review

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer is een ideale keuze voor iedereen die gericht wil trainen. Of je nu je conditie wilt verbeteren of revalideert, deze hometrainer biedt uitkomst. Met de ergometer functie zie je precies het wattage waar je op traint en kun je jouw trainingen naar een hoger niveau tillen. In deze review bekijken we de plus- en minpunten van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer en kijken we naar de ervaringen van anderen.

Dit moet je weten

  1. De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer is geschikt voor gerichte trainingen en revalidatietraining.
  2. Met 24 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en verschillende apps kun je jouw trainingen nog verder uitbreiden.
  3. De hometrainer is niet verstelbaar en prijziger dan sommige andere modellen.

Wat vinden anderen van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer?

“De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer is perfect voor revalidatietraining, dankzij de ergometer en lage instap.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“Met de verschillende apps kun je jouw trainingen uitbreiden en meer inzicht krijgen in je resultaten.”

Afkomstig van: Bol.com

“De hometrainer is erg gebruiksvriendelijk en de voorgeprogrammeerde programma’s zijn een uitkomst voor mensen die gericht willen trainen.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer

1. Verschillende trainingsprogramma’s

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer biedt maar liefst 24 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s waarmee je gericht kunt trainen op bijvoorbeeld hartslag of conditie. Bovendien kun je de programma’s gemakkelijk aanpassen aan jouw persoonlijke wensen en behoeften.

2. Ergometer functie

Dankzij de ergometer functie kun je precies zien welk wattage je traint. Hierdoor kun je gericht trainen en jouw prestaties steeds verder verbeteren. Bovendien is de hometrainer hierdoor ook geschikt voor revalidatietraining.

3. Gebruiksvriendelijk

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer is erg gebruiksvriendelijk en daardoor geschikt voor iedereen. Zo kun je gemakkelijk de weerstand aanpassen en is de hometrainer voorzien van ingebouwde hartslagsensoren.

4. Verbinden met je telefoon

Met de Kinomap of FitHiway app kun je digitale routes fietsen door bijvoorbeeld de bergen of langs het strand. Bovendien kun je hiermee jouw resultaten bijhouden en tegen vrienden racen voor nog meer uitdaging.

5. Geschikt voor iedereen

Met een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg en een maximale gebruikerslengte van 200 cm is de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer geschikt voor vrijwel iedereen.

Train doelgericht en verbeter jouw prestaties met de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer.

Nadelen van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer

1. Niet verstelbaar stuur

Het stuur van de hometrainer is niet verstelbaar, waardoor het lastiger is om verschillende fietshoudingen aan te nemen. Dit kan voor sommige gebruikers minder comfortabel zijn tijdens het trainen.

2. Prijzig

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer is een kwalitatief hoogwaardige hometrainer, maar daardoor ook prijziger dan sommige andere modellen op de markt. Dit kan een drempel zijn voor mensen die op zoek zijn naar een goedkopere optie.

3. Niet inklapbaar

De hometrainer is niet inklapbaar, waardoor hij meer ruimte in beslag neemt dan sommige andere modellen. Dit kan een nadeel zijn voor mensen met beperkte ruimte in huis.

Veelgestelde vragen over de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer

Hoeveel weegt de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer?

De hometrainer weegt 31 kg.

Kan ik de weerstand ook handmatig aanpassen?

Ja, naast de voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s kun je de weerstand ook handmatig aanpassen.

Is de hometrainer gemakkelijk te verplaatsen?

Ja, dankzij de transportwieltjes aan de voorkant van de hometrainer is hij gemakkelijk te verplaatsen.

Welke apps zijn compatibel met de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer?

De hometrainer is compatibel met de Kinomap en FitHiway app.

Conclusie

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer is een kwalitatief hoogwaardige hometrainer die geschikt is voor gerichte trainingen en revalidatietraining. Dankzij de ergometer functie en verschillende apps kun je jouw trainingen nog verder uitbreiden. Het stuur is echter niet verstelbaar, waardoor het lastiger is om verschillende fietshoudingen aan te nemen. Daarnaast is de hometrainer prijziger dan sommige andere modellen op de markt en is hij niet inklapbaar, wat meer ruimte in beslag neemt. Ondanks deze nadelen is de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer een uitstekende keuze voor iedereen die doelgericht wil trainen en zijn prestaties wil verbeteren. Als je op zoek bent naar een hometrainer van hoge kwaliteit en bereid bent om daarvoor te investeren, dan is de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer zeker een aanrader.

Direct de laagste prijs