Thuisgym.nl

Tunturi fitrun 70i loopband Review

VoordelenNadelen
Hoog vermogenZwaar
Veel trainingsprogramma'sMoeilijk te monteren
Opvouwbaar
Overzicht van de review

Gebruik de Tunturi FitRun 70i wanneer je geen zin hebt om buiten te gaan hardlopen. De loopband heeft 14 verschillende trainingsroutines, allemaal gericht op intervaltraining. Je kunt nog meer trainingsmogelijkheden krijgen door de Tunturi Routes app op je mobiele apparaat te installeren, of dat nu een smartphone of een tablet is. De helling op de loopband kan worden aangepast tot maximaal 15%, en hij kan snelheden bereiken tot 12,4 km per uur. Ook kun je erop vertrouwen dat je een goede snelheid kunt halen voor je sprints als je een snelheid hebt die kan oplopen tot 20 kilometer per uur. Het display geeft de tijd, de afstand en de geschatte verbrande calorieën aan. Door de tablethouder kun je gemakkelijk je tablet bekijken. Na het sporten kan de loopband moeiteloos worden ingeklapt.

Wat vinden anderen van de Tunturi fitrun 70i?

Je kunt meer te weten komen over de Tunturi fitrun 70i uit de ervaringen die andere klanten hieronder hebben gedeeld.

“De Tunturi Routes app maakt thuis trainen een leukere ervaring. Het duurde even voordat ik volledig bedreven raakte met de applicatie, maar toen ik dat eenmaal deed, opende het veel spannende nieuwe trainingsmogelijkheden voor mij.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“Het is nu ruim drie weken geleden dat ik het apparaat ben gaan gebruiken, en mijn hele gezin heeft er al meer dan 100 kilometer op hardgelopen. Omdat de bediening zo eenvoudig is, kunnen zelfs de jongste kinderen hem bedienen.”

Afkomstig van: Bol.com

Nadat nog niet zo lang geleden mijn rechterbeen is geamputeerd, ben ik nu vrij om in alle rust en zonder inmenging van anderen te oefenen. Nadat ik in het Radboud ziekenhuis voor het eerst een loopband had uitgeprobeerd, wist ik dat ik direct mijn loopmachine moest hebben. Ik ben nu in staat om te lopen.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de Tunturi fitrun 70i

Hieronder volgt een opsomming van de voordelen die de Tunturi fitrun 70i biedt:

1. Hoog vermogen

De motor in de Tunturi FitRun 70i loopband heeft 3,5 pk, waardoor het een van de loopbanden is met de snelste versnelling en vertraging. De snelheden kunnen veranderen van 0,8 kilometer per uur tot 20 kilometer per uur. Op het primaire display kunnen gebruikers de hoogte en het tempo van de loopband aanpassen. De hellingsmotor heeft een maximaal hellingsniveau van 15 procent dat hij kan bereiken.

2. Veel trainingsprogramma’s

De Tunturi 70i heeft 14 unieke programma’s, waardoor je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het maken van aanpassingen midden in je training. Het overgrote deel van de programma’s is gebaseerd op vooraf gedefinieerde weerstandsniveaus. Naarmate de training vordert, maakt dit aanpassingen aan de helling en de snelheid, sommige afhankelijk van je hartslag. Dit is een uitstekende strategie om te gebruiken als je wilt dat de loopband je trainingsroutine stuurt in plaats van jijzelf. Bovendien zitten de sensoren die je hartslag in de gaten houden op de dwarsbalk van het fitnessapparaat.

3. Opvouwbaar

De loopband kan opgevouwen en georganiseerd opgeborgen worden. Je kunt lopen waar je maar wilt, want de transportwielen bevinden zich onderaan de voorkant van de FitRun 70i, zodat je hem in één vloeiende beweging kunt verplaatsen. Na je training kun je de loopband eenvoudig inklappen om wat ruimte te besparen. De twee transportwielen die zich voor het frame van de opvouwbare loopband bevinden, maken het mogelijk de loopband te verplaatsen.

Daag jezelf uit met de Tunturi Fitrun 70i – met 14 trainingsprogramma’s.

Nadelen van de Tunturi fitrun 70i

Hieronder staan enkele van de enige nadelen van de Tunturi fitrun 70i:

1. Zwaar

De loopband is wat log in zijn gewicht. De grootte en het gewicht van de loopband maken het fysiek onmogelijk om hem naar een hogere verdieping te vervoeren.

2. Moeilijk te monteren

Dat in elkaar zetten is vrij moeilijk. Om dit apparaat succesvol in elkaar te zetten heb je vanwege de complexiteit van de handeling de hulp van minstens twee personen nodig.

Conclusie

De Tunturi FitRun 70i is een uitzonderlijke loopband die je in de privacy en het gemak van je eigen huis kunt gebruiken. Hij inspireert je tot de meest intense indoor joggingsessie die je ooit voor jezelf binnenshuis hebt gedaan. Bovendien biedt hij in totaal 14 verschillende trainingsschema’s, die allemaal gebaseerd zijn op intervaltraining. Door de veelzijdigheid van deze loopband kan hij voldoen aan je eisen voor het hardlopen. Op het LCD display wordt de essentiële informatie met betrekking tot je training consequent aan je gepresenteerd.

Je kunt ook je hartslag controleren met behulp van de contactpads die direct in het horloge zijn geïntegreerd. De loopband is uitgerust met een handige houder voor je waterfles. Haal het meeste uit je training met dit fitnessapparaat dat niet alleen rechttoe rechtaan is, maar ook efficiënt in zijn ruimtegebruik.

Direct de laagste prijs