Thuisgym.nl

VirtuFit Totally Foldable TR-50i loopband Review

VoordelenNadelen
Veel trainingsmogelijkhedenLage maximale snelheid
LCD-schermGeen hellingshoek
Veel programma'sProduceert een relatief hard geluid
Koppeling met app mogelijk
Lichte loopband
Overzicht van de review

Je kunt thuis de vruchten plukken van wandelen of hardlopen op de loopband met de VirtuFit Volledig Inklapbare TR-50i loopband. Nadat je klaar bent met trainen, neemt hij in opgevouwen toestand 18 centimeter ruimte in beslag en geef je praktisch alle gebruikte ruimte terug. Ook is deze loopband aanzienlijk draagbaarder dan de meeste andere modellen. De loopband is compatibel met de Fitshow trainingsapp en beschikt over in totaal 12 verschillende trainingsprogramma’s. Dit opent nog meer mogelijkheden voor je om te trainen. Als je klaar bent met je training, kun je deze loopband snel inklappen en verplaatsen dankzij de wielen die zich aan de onderkant van het apparaat bevinden. Dankzij deze technologie zal de loopband niet meer als een soort straf worden beschouwd.

Wat vinden anderen van de VirtuFit TR-50i?

Je kunt meer te weten komen over de VirtuFit Totally Foldable TR-50i uit de ervaringen die andere klanten hieronder hebben gedeeld.

“Is een zeer eenvoudig apparaat dat helpt bij het lopen en herstellen. Het oppervlak voelt licht plastic aan onder de voeten, en maakt piepende en krakende geluiden als erop gelopen wordt.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“Blij met de prestaties van deze loopband. We kregen hem vanwege het kleine opgevouwen formaat, maar ik was verrast dat het geen broos apparaat is.”

Afkomstig van: Bol.com

“De loopband is visueel aantrekkelijk, presteert en dempt bewonderenswaardig en is voldoende fragiel. Je hebt geen problemen met het gebruik van het dashboard. Last but not least genieten we van de shows, die aan onze verwachtingen voldoen.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de VirtuFit TR-50i, volledig opvouwbaar

De voordelen van de VirtuFit Totally Foldable TR-50i zijn:

1. Veel trainingsmogelijkheden

De VirtuFit TR-50i biedt je een aanzienlijk groter aantal instellingen en functionaliteiten in vergelijking met andere loopbanden van een vergelijkbaar compact formaat. Je profiteert niet alleen van het feit dat hij eenvoudig te gebruiken is en dat hij je ruimte bespaart. Ook is er een grote verscheidenheid aan trainingsprogramma’s waaruit je kunt kiezen.

2. LCD-scherm

Op de loopband die deel uitmaakt van de VirtuFit Completely Foldable TR-50i serie is een LCD scherm te vinden. Op het scherm kun je de tijd aflezen, evenals de afgelegde afstand en de snelheid. Ook kun je nagaan hoeveel calorie├źn je al hebt binnengekregen en hoeveel calorie├źn je nu verbruikt. Daarnaast kun je er je hartslag mee in de gaten houden.

3. Veel programma’s

Met de VirtuFit TR-50i heb je de keuze uit 12 verschillende trainingsroutines. De mogelijkheid om op verschillende manieren te trainen wordt mogelijk gemaakt door deze programma’s. Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het handmatige trainingsprogramma. Je hebt volledige controle over dit programma, en het tempo kan per geval worden aangepast om aan je eisen te voldoen.

4. Koppelen met app

Het is tegenwoordig helemaal in de mode om te trainen met trainingsapps. Ook bij het ontwerp van de VirtuFit Completely Folding TR-50i is daarmee rekening gehouden. Daarom wordt hij geleverd met een Bluetooth mogelijkheid, waarmee je moeiteloos en snel je telefoon kunt koppelen aan je andere apparaten, zoals je tablet of telefoon. Daarna kun je de Fitshow app gebruiken. Deze toont het volledige trainingsmenu dat beschikbaar is op je smartphone of tablet.

5. Gewicht

De VirtuFit TR-50i klokt in op een lichte 30 kg. In vergelijking met andere trainingstoestellen is dit toestel vrij licht. Ondanks zijn lage gewicht kan hij tot 120 kg gewicht dragen als hij volledig belast is. Hierdoor biedt het lopen op de loopband een zeer stabiele ervaring.

Bespaar ruimte met de VirtuFit TR-50i loopband

Nadelen van de VirtuFit TR-50i Totally Foldable

De belangrijkste nadelen van de TR-50i zijn:

1. Lage maximale snelheid

De maximaal toegestane snelheid is slechts 12 kilometer per uur. De loopband is prima te gebruiken in het comfort van het eigen huis, maar hij is niet geschikt voor zwaardere trainingen.

2. Geen hellingshoek

Het is helaas niet mogelijk om een hellingshoek in te stellen bij gebruik van de VirtuFit Totally Foldable TR-50i. Waarschijnlijk zou de training verbeterd zijn als dit wel mogelijk was geweest.

3. Produceert een relatief hard geluid

Het geluid is hoorbaar bij gebruik van de ingebouwde luidsprekers van deze loopband. Deze loopband is dus niet ideaal voor vroege ochtenden of late avonden.

Conclusie

De aanschaf van deze loopband is een zeer goede investering voor iedereen die niet te veel ruimte wil besteden aan een fitnessapparaat. Joggen en hardlopen met snelheden tot 12 kilometer per uur zijn beide mogelijk op dit oppervlak. Naast het feit dat hij weinig ruimte inneemt, biedt deze loopband een hoog beschermingsniveau. De Fitshow app kan worden gedownload en verbonden met deze loopband om de gebruiker nog meer trainingsmogelijkheden te bieden.

Direct de laagste prijs