Thuisgym.nl

VirtuFit TR-100 loopband Review

VoordelenNadelen
Hellingshoek van 12%Mindere bouwkwaliteit
12 hartslagprogramma's
Opvouwbare loopband
Hoog gebruikersgewicht
Mp3 ingang
Overzicht van de review

Als je je joggingroutine wat pittiger wilt maken, is de TR-100 Loopband de juiste keuze. De TR-100 loopband heeft een maximale snelheid van 16 km/u en 15 uitdagende trainingsprogramma’s. Hij bevat een hartslaghersteltest als fittevaluatie en een lichaamsvetpercentage-test om je vetgehalte vast te stellen. Met een lengte van 120 cm en een loopvlakbreedte van 40 cm is de loopband vrij ruim. De maximale gebruikerslengte op de TR-100 loopband is 132,4 cm. Het uiterste gewicht dat belast kan worden is 136 kg.

Er zit ook een intervalinstelling op de loopband. Daarmee kunnen verschillende intervaltrainingen worden toegepast. Met intervaltraining kun je tijdens en na de training een aanzienlijke winst in conditie en een aanzienlijke toename in vetverlies verwachten. Voor het grootste deel heeft iedereen baat bij het gebruik van dit product. Bekijk onze recensie om te zien of deze hoogwaardige loopband geschikt is voor jou.

Wat vinden anderen van de VirtuFit TR-100 loopband?

Je kunt meer te weten komen over de VirtuFit TR-100 loopband uit de ervaringen die andere klanten hieronder hebben gedeeld.

“Eenvoudig te monteren en de automatische incline-functie is niet alleen eenvoudig, maar biedt ook voldoende instellingen. Daarnaast zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om de snelheid aan te passen. Alles is in te stellen via het display, maar de incline en snelheid kunnen ook worden gewijzigd via de handvatten waar de hartslagmeters zich bevinden.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“Dit is het beste om angst te bestrijden en de algehele gezondheid op peil te houden. Deze loopband is geweldig omdat hij je voorbij je comfortzone duwt, waardoor je meer calorie├źn verbrandt in minder tijd.”

Afkomstig van: Bol.com

“Zeker een artikel van hoge kwaliteit. De loopband is stil en esthetisch mooi. Ik ben er veel blij mee. Sterk aanbevolen.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de VirtuFit TR-100 loopband

De voordelen van de VirtuFit TR-100 loopband zijn:

1. Hellingshoek van 12%

Je kunt intensiever trainen en heuvelachtige gebieden nabootsen dankzij de maximale hellingshoek van 12%. Als je je cardiovasculaire gezondheid wilt verbeteren, is deze loopband de beste keuze. Het is een uitstekende keuze om de kracht van je spieren te verbeteren, vooral die in je billen, dijen en kuiten.

2. 12 hartslagprogramma’s

Je kunt naar je doelen toewerken door te trainen in een van de verschillende hartslagzones met de 12 ingebouwde hartslagprogramma’s. Koop deze geweldige loopband nu meteen als je je cardiovasculaire conditie wilt vergroten en je zult er geen spijt van krijgen!

3. Opvouwbare loopband

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een loopband die, wanneer hij niet in gebruik is, kan worden opgevouwen en opgeborgen? Dan is deze loopband geschikt!

Voordat je hem opbergt, zou je ruimte kunnen besparen door de loopband op te vouwen en zo op te bergen. Je hoeft geen kracht meer te gebruiken om hem in te klappen, want het mechanisme dat dat voor je doet is automatisch.

4. Hoog gebruikersgewicht

Het goede nieuws voor mensen met overgewicht is dat er nu budgetvriendelijke loopbanden op de markt zijn. Omdat het maximaal toegestane gebruikersgewicht op deze loopband 136 kilogram is, is het de beste optie voor mensen met overgewicht die net beginnen met loopbandtraining. Om te beginnen zou dit een uitstekende keuze zijn voor iemand met overgewicht.

5. Mp3 ingang

Maak een eind aan je zoektocht naar een goede vetverbrandende loopband die ook een mp3-speler heeft. De VirtuFit TR-100 loopband heeft een MP3-ingang voor jouw luistergemak. Je bent vrij om te luisteren naar welke muziek dan ook terwijl je in de sportschool aan het trainen bent. Je kunt je training spannender maken door naar muziek te luisteren terwijl je dat doet.

Upgrade je workouts en behaal betrouwbare resultaten met de VirtuFit TR-100 loopband.

Nadelen van de VirtuFit TR-100 loopband

Het enige nadeel van de VirtuFit TR-100 loopband is het volgende:

1. Mindere bouwkwaliteit

Door de mindere bouwkwaliteit van de loopband in vergelijking met andere modellen kun je er maximaal twee uur per dag op werken.

Conclusie

Na het lezen van deze diepgaande recensie hopen we dat je begrijpt wat de VirtuFit TR-100 Loopband je als fitnessoplossing kan bieden. Het gebruik van de Virtufit TR-100 maakt je oefeningen interessanter, of je je nu voorbereidt op een hardloopwedstrijd of gewoon probeert je conditie op peil te houden. Het verhogen van de moeilijkheidsgraad van de training is zo eenvoudig als het aanpassen van de helling van 5% tot 12% met behulp van de meegeleverde eenvoudige bediening. Tijdens je training kun je naar je favoriete liedjes luisteren dankzij de MP3-ingang. Nadat je klaar bent met je training klap je de loopband in. De VirtuFit TR-100 loopband is een fantastisch stuk fitnessapparatuur dat consistente en betrouwbare resultaten oplevert.

Direct de laagste prijs