Thuisgym.nl

Virtufit tr 200i loopband Review

VoordelenNadelen
VeiligMoeilijk te monteren
Eenvoudig
Heeft een display
Veel verschillende oefeningen
Koppelen Fitshow App
Muziek luisteren tijdens het lopen
Overzicht van de review

Als je een nieuwe loopband wilt kopen, dan is de Virtufit tr 200i het model waar je voor moet gaan. De VirtuFit TR-200i loopband is geschikt voor gebruikers van alle ervaringsniveaus, van degenen die nog nooit hebben hardgelopen tot degenen die al jaren joggen. De 75 kilo zware loopband is stevig en heeft een zeer robuust ontwerp. Op het loopoppervlak van 141 x 50 cm, dat voldoende ruimte biedt om te lopen, kun je ook de veiligheidssleutel aan je persoon bevestigen met de meegeleverde clip. Als die tijdens het sporten losbreekt, stopt de loopband automatisch.

Wat vinden anderen van de Virtufit tr 200i?

In het onderstaande gedeelte delen eerdere kopers hun indrukken van de Virtufit tr 200i, die je kunnen helpen bij je beslissing om er een aan te schaffen.

“Het is een relatief eenvoudig apparaat dat helpt bij het lopen en revalideren.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“Touchscreen met een prachtig ontwerp dat volledige functionaliteit biedt. Elke belangrijke streamingdienst is toegankelijk en biedt een gevarieerde selectie van programma’s.”

Afkomstig van: Bol.com

“De loopband heeft een prachtig uiterlijk, presteert soepel, dempt schokken effectief en is voldoende stevig. De bedieningselementen op het dashboard zijn met weinig moeite bereikbaar. Kortom, we zijn tevreden over de programma’s; verder is alles dus zoals we verwachtten.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de Virtufit tr 200i

De voordelen van de Virtufit tr 200i zijn:

1. Veilig

Deze loopband van 198 bij 78 bij 135 cm is risicoloos in gebruik. De ingeklapte afmetingen van de baan zijn 78 bij 120 bij 160 centimeter. Nadat je klaar bent met joggen op de loopband, zorgt de soft drop technologie ervoor dat je hem veilig kunt opvouwen en op een later moment weer kunt uitklappen. De VirtuFit TR-200i draagt automatisch het CE-keurmerk, wat een extra bonus is.

2. Eenvoudig

Deze loopband heeft een zeer eenvoudig installatieproces, en hij kan in ongeveer twintig minuten in elkaar gezet worden door twee personen die samenwerken. Als je klaar bent om aan je volgende training te beginnen, is de VirtuFit TR-200i loopband heel eenvoudig te herplaatsen. In het geval dat de loopband instabiel wordt, kan de niveau-instelling op de loopband worden aangepast om hem weer stabiel te maken. De loopband die bij het VirtuFit systeem wordt geleverd heeft deze niveauverstelling.

3. Heeft een display

De handgrepen van de loopband bevatten elk een knop waarmee je direct de snelheid en de helling van de loopband kunt aanpassen. De volgende informatie wordt je getoond op een 5 inch groot en verlicht display:

  • Hartslag
  • Afstand
  • Tijd
  • Snelheid
  • Incline
  • Calorieverbruik

4. Veel verschillende oefeningen

Je hebt met de TR-200i een grote verscheidenheid aan oefeningen om uit te kiezen omdat hij 36 verschillende programma’s heeft. Wil je meer informatie over hoe goed je presteert in je sport, gebruik dan de hartslagsensoren die in de handgrepen zijn ingebouwd of een draadloze borstband. Je kunt nog meer functionaliteit aan je loopband toevoegen door hem te koppelen met een telefoon of tablet door het gebruik van Bluetooth.

5. Koppelen met de Fitshow App

Naast zijn andere mogelijkheden kan de TR-200i de FitShow software draaien. Met behulp hiervan kun je de bediening van de loopband benaderen vanaf het touchscreen van je mobiele apparaat, zoals een telefoon of tablet. Je trainingsresultaten worden bijgehouden, en je progressie zal daardoor getoond kunnen worden. Je kunt dan aan de hand van deze informatie een strategie voor je training opbouwen of doelen vaststellen.

6. Muziek luisteren tijdens het lopen

Omdat hij is uitgerust met een AUX-aansluiting, kun je met de TR-200i alle muziek van je keuze afspelen via de ingebouwde luidsprekers. In het handige opbergvak kun je ook handig accessoires zoals sleutels en een telefoon kwijt, zodat je er later gemakkelijk bij kunt.

Ontdek de Virtufit TR 200i, een loopband met 36 trainingsprogramma’s en FitShow app!

Nadelen van de Virtufit tr 200i

Het volgende is het enige nadeel van de aanschaf van een Virtufit tr 200i:

1. Moeilijk te monteren

Ook al is het in elkaar zetten van een loopband uit zijn onderdelen niet bijzonder moeilijk, toch kan het soms ontmoedigend en zelfs frustrerend aanvoelen. Er zijn minimaal twee mensen nodig om dit apparaat correct in elkaar te zetten, dus zorg ervoor dat je zoveel mensen bij de hand hebt.

Conclusie

We hopen dat je na het lezen van deze uitgebreide evaluatie een beter begrip hebt van wat de Virtufit tr 200i je kan bieden als oplossing voor je fitnessbehoeften. De Virtufit tr 200i zal je trainingen een nieuwe dimensie van uitdaging en afwisseling bieden. Je training blijft aangenaam, ongeacht het intensiteitsniveau dat je instelt, waardoor de kans dat je een blessure oploopt kleiner wordt. Door zijn superieure constructie is de loopband geschikt voor gebruik tot vier uur per dag.

Bovendien biedt de FitShow app je extra trainingsalternatieven en inzicht in je vorderingen als je de loopband daarop aansluit. Tot slot beschikt de loopband over in totaal 36 verschillende trainingsroutines, die een aanzienlijke hoeveelheid diversiteit en moeilijkheidsgraad bieden.

Direct de laagste prijs