Thuisgym.nl

Loopband aanbieding

Wanneer je een loopband in de aanbieding koopt kun je tot wel 60% besparen. Er zijn diverse loopband aanbiedingen. Je kunt kiezen voor een nieuw exemplaar met korting, een licht beschadigd model of eentje die reeds is gemonteerd. Elk biedt voordelen afhankelijk van jouw voorkeuren, en ze hebben allemaal een aantrekkelijk prijskaartje. Na het lezen van deze pagina ben jij op de hoogte van alle aspecten waar je rekening mee moet houden met de aanschaf van een loopband in de aanbieding! Bekijk ook de beste loopband aanbiedingen van 2024 op deze pagina!

Beste loopband aanbieding van 2024

1

Focus Fitness Jet 2 loopband

2

Senz Sports M500 loopband

3

Focus Fitness Senator iPlus loopband

4

Focus Fitness Jet 5 loopband

5

Focus Fitness Jet 9 iPlus loopband

Laatste update: 16 juni 2024

Beste loopband aanbieding van 2024

1

Focus Fitness Jet 2 loopband

2

Senz Sports M500 loopband

3

Focus Fitness Senator iPlus loopband

4

Focus Fitness Jet 5 loopband

5

Focus Fitness Jet 9 iPlus loopband

Laatste update: 16 juni 2024

Picture of Tom
Tom

Fitness Fanaat sinds 2017

Handig om te weten

 • Een loopband in de aanbieding biedt kansen op kwalitatieve loopbanden voor de beste prijs.
 • Aanbiedingen leveren kostenbesparingen en directe beschikbaarheid op, maar kunnen ook leiden tot mogelijke beschadigingen en beperkte beschikbaarheid.
 • Let met de aankoop van een loopband op factoren zoals afmeting, motorvermogen, maximale snelheid, en extra functies.
 • De beste loopband aanbieding is de Focus Fitness Jet 2 loopband

Wat is een loopband aanbieding?

Een loopband is een fitnessapparaat dat de mogelijkheid biedt om binnen te sporten. Of je nou wilt hardlopen of rustig wandelen, dankzij een loopband hoef jij de deur niet uit en kan je de sportschool blijven vermijden. Een loopband is ideaal voor iemand die aan zijn of haar conditie wilt werken, wilt trainen voor een wedstrijd of aan de hand van trainingsprogramma’s calorieën wilt verbranden.

Er zijn veel verschillende loopbanden. Zo heb je onder andere een loopband voor onder je bureau, dit is voornamelijk gemakkelijk voor mensen die thuis werken, opklapbare loopbanden, loopbanden met een hellingshoek en loopbanden met ingestelde programma’s. Wat de meeste loopbanden gemeen hebben is vaak een flink prijskaartje. De prijs voor een elektrische loopband kan wel oplopen tot een paar duizend euro.

Bespaar tot wel 60% met een loopband in de aanbieding

Een loopband aanbieding biedt mensen de mogelijkheid om een nieuwe loopband te kopen voor de beste prijs. Een loopband aanbieding is een speciale korting of promotie voor de aankoop van een loopband. Dit kan zijn in de vorm van een prijsverlaging, gratis accessoires, cashback acties. Daarnaast loopbanden in de aanbieding ook zijn gebruikt als demo model in de showroom. Hierbij zijn mogelijk enkele lichte krasje of andere gebruikerssporen aan de loopband of aan de verpakking op te merken. Een andere mogelijkheid is dat het product in perfecte staat is, maar dat de loopband al in elkaar gezet is en montage dus niet meer nodig is. Dit kan voor sommige mensen juist heel prettig zijn. Het is daarom verstandig om te kijken naar een loopband aanbieding voorafgaand aan het aanschaffen van een loopband.

De beste loopband aanbiedingen van 2024

Bij het aanschaffen van een elektrische loopband is het belangrijk om naar de loopband aanbiedingen te kijken. Maar wat is nou de beste aanbieding, en wat zijn echte handige functies? Is de goedkoopste loopband aanbieding wel de beste keus voor jou? Om jou op weg te helpen met deze lastige keuze hebben wij de beste loopband aanbiedingen van 2024 op een rijtje gezet.

VoordelenNadelen
OpklapbaarGeen hartslagprogramma's
Compacte loopbandMinder brede loopband
Eenvoudige eindmontageGebruiksaanwijzing niet duidelijk
36 verschillende trainingsprogramma's
Handmatig verstelbare hellingshoek
VoordelenNadelen
Duurzame en stille ECM-motorNiet geschikt voor hardlopen
Eenvoudige opslagGeen trainingsprogramma's
Geschikt voor alledaagse bewegingGeen app-koppeling
Handige bediening op afstand
LCD-display voor trainingsgegevens
VoordelenNadelen
Extra breed loopvlakGeen hartslagband meegeleverd
Koppeling aan smartphone of tablet mogelijkHeeft geen sterke verpakking
Geschikt voor intensief gebruik
Sterk en stabiel frame
Veelzijdige trainingsprogramma's
VoordelenNadelen
Helder LCD schermNiet te koppelen met borstband
Ingebouwde tablethouderLijkt soms te haperen bij het opstarten
Zeer eenvoudige eindmontageGeen app-koppeling mogelijk
36 Verschillende trainingsprogramma's
Elektronisch instelbare hellingshoek
VoordelenNadelen
Zeer stabiel en breed loopvlakNeemt veel ruimte in beslag
Krachtige en stille 3 pk-motorZwaar en moeilijk te verplaatsen
Zeer eenvoudige eindmontageBeperkte mobiliteit
Koppeling met apps
Veelzijdigheid in trainingsprogramma's

Voor- en nadelen van een loopband kopen in de aanbieding

Omdat bij het aanschaffen van een loopband in de aanbieding diverse voor- en nadelen komen kijken, hebben wij van de belangrijkste punten een overzicht gemaakt. Op deze manier weet je zeker dat je alle verschillende aspecten hebt overwogen voordat je de aankoopt realiseert.

Voordelen

 1. Kostenbesparing: Een van de meest voor de hand liggende voordelen is dat je geld bespaart door een loopband in de aanbieding te kopen. Ook biedt het mensen de mogelijkheid om een elektrische loopband te kopen die normaal gesproken buiten het budget zou liggen. Een goedkope loopband kiezen zorgt voor meer waarde en de beste prijs!
 2. Directe beschikbaarheid: Aanbiedingen suggereren vaak dat het product direct uit voorraad leverbaar is. Omdat het ook demo producten kunnen zijn, zijn deze in de showroom aanwezig en kunnen zij direct opgehaald of thuisgebracht worden. Een groot voordeel voor mensen die direct willen beginnen met hun goede voornemens.
 3. Inclusieve extra’s: Soms maken aanbiedingen het mogelijk om een goedkope loopband te kopen met een veelzijdig aanbod aan functies zoals gratis trainingsschema’s, accessoires op het frame, een beter vermogen. Een goedkope loopband betekent dus niet direct mindere kwaliteit.

Nadelen

 1. Geen montage: Wanneer de goedkope loopband al opgebouwd is, is het niet mogelijk om deze zelf te monteren. Voornamelijk wanneer een loopband voor thuisgebruik aangeschaft wordt, kan dit tot problemen leiden wegens de ruimte of doorgangen om het product op de juiste plaatste krijgen. Wanneer het een inklapbare loopband is of de band een klein loopvlak voor onder de voeten heeft, is dit nadeel een stuk minder relevant.
 2. Mogelijke beschadigingen: Bij enkele loopband aanbiedingen is de band, het frame of de verpakking lichte beschadigd met bijvoorbeeld kleine krassen of deuken. Wanneer het uiterlijk van de loopband voor jou zwaarder weegt dan de hoogste korting, kies dan voor een nieuwe loopband. Wanneer de beste prijs belangrijk is, dan zijn de loopband aanbiedingen voor jou gemaakt!
 3. Op=op: Als het een uitverkoop betreft, is de kans groot dat de voorraad beperkt is of dat het zelfs de allerlaatste loopband betreft. Als je te lang wacht, kun je de kans missen om de loopband te kopen. Daarentegen kan de verleiding van een aanbieding leiden tot een impulsaankoop, zonder grondig onderzoek te doen naar de specificaties en functionaliteit van de loopband. Het is belangrijk om een snelle, maar weloverwogen keuze te maken wanneer het een aanbieding betreft.

Waar let je op bij het kopen van een loopband in de aanbieding

Omdat de ene persoon graag voor de loopband met de hoogste korting kiest, de ander voor een compace loopband en nog een ander juist voor een veelzijdige loopband met veel trainingsprogramma’s en de opties oneindig lijken te zijn, hebben wij de belangrijkste aspecten op een rijtje gezet. Iedereen heeft verschillende voorkeuren, dus kijk vooral naar wat voor jou van belang is.

1. Afmeting en gewicht

Of de loopband nou voor thuis, op kantoor, in de sportschool of elders wordt aangeschaft, de afmeting is van groot belang. Voor kleine ruimtes is het prettig als een loopband inklapbaar is. Ook is dit afhankelijk van het type workout dat erop gedaan wordt. Bij een hogere loopsnelheid, zoals tijdens het joggen of zelfs rennen, is het vaak gewenst om een groter loopvlak te hebben.

Daarnaast is het gewicht van de loopband van belang tijdens het verplaatsen en installeren van het cardio apparaat en is het maximaal toegestane gebruikersgewicht van belang tijdens het gebruik.

2. Motorvermogen

De motorsterkte wordt uitgedrukt in PK. Hoe krachtiger de motor, hoe hoger de snelheden die de loopband kan halen. Welke motorcapaciteit voor jou van belang is, is afhankelijk van het type beweging die jij wilt uitoefenen tijdens je workout. Wanneer een loopband beschikt over een krachtige motor is deze loopband geschikt voor intensievere trainingen.

3. Maximale snelheid

Loopbanden kunnen beschikken over een verschillende maximale snelheid. Wanneer je wilt trainen met een specifiek trainingsprogramma of je wilt aan je conditie werken, is het beter om een loopband met hogere snelheid te gebruiken. Loopbanden met een hogere maximale snelheid hebben over het algemeen ook een hogere gemiddelde prijs.

4. Hellingshoek

Er zijn loopbanden met en zonder helling functies. Een helling biedt de mogelijkheid tot een intensievere training met specifieke aandacht voor de hamstring, kuiten, core en bilspieren. De helling is via een display of afstandsbediening in te stellen. Het is tot slot belangrijk om te kijken naar de maximale hellingshoek waarover de loopband beschikt. Hoe hoger de hoek, hoe intensiever de trainingsmogelijkheden.

5. Extra functies

Alle loopband aanbiedingen beschikken over diverse extra functies. Bij de meeste extra functies komen ook extra kosten kijken. Zo zijn er loopbanden die uitgerust zijn met of zonder display, touchscreen, bluetooth koppeling, hartslagmeter, trainingsprogramma’s, lcd display, led display en app-koppeling mogelijkheden. De goedkoopste loopband aanbieding beschikt hoogstwaarschijnlijk niet over veel extra functies. Het is belangrijk om hierin een persoonlijke afweging te maken. Wanneer het gebruik van een hartslagmeter of bluetooth koppeling niet nodig is, is het uiteraard overbodig om hiervoor te betalen.

Wat vinden andere mensen van een loopband in de aanbieding?

Omdat we begrijpen dat hoeveelheid informatie overweldigend kan zijn, hebben we enkele gebruikerservaringen opgesomd om een inzicht geven in de ervaringen van andere mensen die gebruik hebben gemaakt van een loopband aanbieding.

Positieve ervaringen

 1. “Ik heb de loopband aangeschaft voor mijn gewrichten op advies van de fysiotherapeut. Ik wilde een compacte, goedkope loopband. De loopband stelt mij in staat om te bewegen vanuit huis. De loopband was al gemonteerd, wat ik als hel prettig heb ervaren.”
 2. “Ik gebruikte voorheen een hometrainer, maar ik wilde niet langer zitten. Ik heb gekozen voor een lage maximale snelheid, omdat ik beweging wil combineren met dagelijkse taken. Er zat enkel beschadiging op de verpakking. Ik ben blij met deze aankoop!”
 3. “Ik had een vast budget in mijn hoofd en was al langere tijd op zoek naar een hardloopband. De gemiddelde prijs hiervan was mij echter te hoog. Ik heb nu de goedkoopste loopband gekocht in de aanbieding. Deze hardloopband is ook nog voorzien van led display, lcd display en door deze vorm van cardio ben ik al meerder calorieën kwijt!”

Negatieve ervaringen

 1. “Fitnessapparatuur in huis neemt veel ruimte in beslag. Inmiddels staat de loopband op de juiste plek, maar het installeren verliep moeizaam wegens het feit dat het apparaat al gemonteerd was. Het hebben van een inklapbare loopband lijkt me prettiger.”
 2. “De loopband werd geleverd met beschadiging op de afstandbediening. Dit leek in het begin geen probleem te zijn, maar na een week was deze al kapot. Gelukkig zat er garantie op de loopband en werd de afstandsbediening wel snel gemaakt.”
 3. “Een goedkope hardloopband gaat gepaard met enkele nadelen. Zo was het model inmiddels verouderd en merkte je dit aan de snelheid van de software.”

Veelgestelde vragen bij het kopen van een loopband in de aanbieding

Hoeveel geld kun je besparen bij het kopen van een loopband in de aanbieding?

De besparing bij het kopen van een loopband in de aanbieding varieert sterk afhankelijk van het merk, het model, en de reden van de korting. In sommige gevallen kunnen kortingen variëren van een bescheiden 10% tot wel 50% of meer. Het is altijd een goed idee om prijzen te vergelijken, zowel van de oorspronkelijke prijs als van de kortingsprijs, om een nauwkeurig beeld te krijgen van de daadwerkelijke besparingen.

Heeft de loopband nog steeds garantie?

Bij aankoop van een loopband krijg je de volledige garantie op dit model. De garantie heeft vaak een duur van drie jaar en geldt zowel voor het frame en laswerk, als voor de verschillende onderdelen.

Zijn er compromissen op het gebied van functies of technologie vanwege de verlaagde prijs?

Als de korting het gevolg is van lichte beschadigingen of een opgebouwd model, zal de technologie vergelijkbaar zijn met nieuwere modellen. Over het algemeen is het handig om de specificaties en functies van het afgeprijsde model te vergelijken met die van de nieuwere of duurdere modellen om eventuele compromissen te identificeren.