Focus Fitness Senator iPlus Loopband review

De Focus Fitness Senator iPlus Loopband is het topmodel van Focus Fitness, met een loopoppervlak van 147 x 57 cm en een sterke 3 PK motor. De achtvoudige flex suspension vering en een gewicht van 103 kg zorgen voor stabiliteit en comfort. De iPlus module biedt koppeling met tablet of smartphone voor interactieve training.

Ga direct naar de webshop waar de Focus Fitness Senator iPlus Loopband verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Focus Fitness Senator iPlus Loopband review

Voordelen van de Focus Fitness Senator iPlus Loopband

De Focus Fitness Senator iPlus Loopband is het topmodel van de Focus Fitness loopbanden. Deze robuuste en semiprofessionele loopband biedt een breed scala aan functies en voordelen die het trainen niet alleen effectiever, maar ook aangenamer maken. Met een loopoppervlak van 147 x 57 cm, een sterke 3 PK motor, en vele luxe uitbreidingen zoals een koppelmogelijkheid met je tablet of smartphone, is de Focus Fitness Senator iPlus ontworpen om aan al je trainingsbehoeften te voldoen. Laten we de belangrijkste voordelen van deze loopband eens nader bekijken.

Onbezorgd trainen

Een van de grootste voordelen van de Focus Fitness Senator iPlus Loopband is het brede loopoppervlak van 57 cm. Dit geeft je een ware sportschoolervaring in het comfort van je eigen huis. Het eigen gewicht van 103 kg en de achtvoudige flex suspension vering zorgen ervoor dat je ongeëvenaard stabiel en blessurevrij kunt trainen. Deze kenmerken maken de loopband ideaal voor intensieve trainingen, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over stabiliteit of comfort.

Interactief trainen met de applicatie

De Focus Fitness Senator iPlus is voorzien van de iPlus module, wat betekent dat de loopband gekoppeld kan worden aan een tablet of smartphone via Bluetooth. Dit biedt een interactieve trainingservaring waarbij je gebruik kunt maken van verschillende fitness-apps. Je tablet of smartphone fungeert als je trainingscomputer en toont je trainingsgegevens op een grafisch aantrekkelijke manier. De applicatie past automatisch de hellingshoek aan, wat zorgt voor een dynamische en uitdagende training.

Trainingsprogramma’s van de loopband

Naast de koppeling met de applicatie, biedt de Focus Fitness Senator iPlus ook 12 verschillende voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Deze programma’s variëren van intervalprogramma’s en hellingprogramma’s tot snelheidsprogramma’s en hartslagprogramma’s. Dit geeft je de flexibiliteit om je training aan te passen aan je specifieke doelen, of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of spiermassa wilt opbouwen.

Trainen op basis van je hartslag

Met de hartslagprogramma’s van de Focus Fitness Senator iPlus kun je trainen op basis van je gewenste hartslag. Dit is mogelijk door het gebruik van een ongecodeerde borstband. Door je gewenste hartslagpercentage in te stellen, kan de loopband zijn snelheid en hellingshoek automatisch aanpassen om je te helpen je trainingsdoelen effectiever te bereiken. Dit maakt de training niet alleen efficiënter, maar ook veiliger en meer op maat gemaakt voor jouw behoeften.

Hellingshoek

De elektronische hellingshoek van de Focus Fitness Senator iPlus heeft 16 niveaus en is daarmee uitgebreid in hoogte verstelbaar. Dit maakt het mogelijk om bergop te lopen, wat niet alleen de intensiteit van je training verhoogt, maar ook specifiek de spierkracht in je benen traint. Deze functie is ideaal voor diegenen die hun training willen variëren en extra uitdaging zoeken.

Geniet van vele extra’s

De Focus Fitness Senator iPlus Loopband is voorzien van vele extra’s die je trainingservaring nog aangenamer maken. Zo heeft de loopband een MP3-aansluiting en geïntegreerde speakers, waardoor je kunt genieten van je favoriete muziek zonder oordopjes. Het display bevat ook een ventilatiesysteem voor extra verkoeling tijdens intensieve trainingen. Deze extra functies dragen bij aan een comfortabele en plezierige trainingservaring.

De Focus Fitness Senator iPlus biedt stabiele, interactieve en veelzijdige trainingen met een breed loopoppervlak en 12 programma's.

Nadelen van de Focus Fitness Senator iPlus Loopband

Geen hartslagband meegeleverd

Een van de nadelen van de Focus Fitness Senator iPlus Loopband is dat er geen hartslagband wordt meegeleverd. Dit betekent dat gebruikers die willen profiteren van de hartslaggestuurde trainingsprogramma’s, zelf een ongecodeerde borstband moeten aanschaffen. Dit kan extra kosten en moeite met zich meebrengen, vooral voor degenen die direct aan de slag willen met hun nieuwe loopband.

Waar kan ik de Focus Fitness Senator iPlus Loopband kopen?

Bekijk waar de Focus Fitness Senator iPlus Loopband te koop is en vergelijk de prijzen.