ProForm Power 575i Loopband review

De ProForm Power 575i Loopband is ideaal voor thuisgebruik met een krachtige 2.75 pk motor en snelheden tot 20 km/h. Het stevige ontwerp van 100 kg biedt stabiliteit, terwijl het loopvlak van 152 x 46 cm en ProShox Cushioning comfort en veiligheid garanderen. Met 24 voorgeprogrammeerde trainingen, verstelbare hellingshoek van 0 tot 10%, en een 5 inch LCD-display biedt deze loopband veelzijdigheid en gebruiksgemak.

Ga direct naar de webshop waar de ProForm Power 575i Loopband verkrijbaar is voor de laagste prijs.

ProForm Power 575i Loopband review

Voordelen van de ProForm Power 575i Loopband

De ProForm Power 575i Loopband is een uitstekende keuze voor iedereen die graag vanuit huis aan zijn of haar wandel- of hardloopconditie wil werken. Deze loopband is uitgerust met een krachtige 2.75 pk motor, waardoor hij snelheden tot 20 km/h kan behalen. Het stevige ontwerp en de vele functies maken het een ideale loopband voor zowel beginners als gevorderde sporters. Met de ProForm Power 575i kun je op een comfortabele en effectieve manier je fitnessdoelen bereiken.

Stevig ontwerp

De ProForm Power 575i Loopband heeft een stevig en stabiel ontwerp dat bijdraagt aan een veilige en comfortabele training. De loopband weegt 100 kg, wat zorgt voor extra stabiliteit tijdens intensieve workouts. Het loopvlak heeft een afmeting van 152 x 46 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om comfortabel te lopen of te rennen. Bovendien is de loopband uitgerust met ProShox Cushioning demping, wat helpt om blessures en geluidsoverlast te voorkomen. Dit maakt de ProForm Power 575i een duurzame en betrouwbare keuze voor thuisgebruik.

Veelzijdige programma’s

Met de ProForm Power 575i Loopband heb je toegang tot maar liefst 24 voorgeprogrammeerde trainingen. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte workout te vinden, ongeacht je fitnessniveau. De krachtige 2.75 pk motor zorgt ervoor dat de loopband snelheden tot 20 km/h kan behalen, waardoor je altijd een uitdagende training kunt uitvoeren. Daarnaast kun je de hellingshoek van de loopband elektronisch verstellen van 0 tot 10%, wat extra variatie toevoegt aan je training. De snelheid en hellingshoek kunnen eenvoudig worden aangepast via de snelkeuzetoetsen op het display, zodat je je training moeiteloos kunt aanpassen.

Geavanceerd display

Het 5 inch LCD-display van de ProForm Power 575i Loopband is voorzien van diverse functies die je helpen om je training te optimaliseren. Via het display kun je alle relevante trainingsgegevens aflezen, zoals afstand, snelheid, trainingstijd, verbrande calorieën en hartslag. De hartslag wordt gemeten via de hartslagsensoren aan de handgrepen, maar voor een nauwkeurigere meting kun je ook een optionele hartslagmeter gebruiken. Daarnaast beschikt de loopband over een tablethouder, zodat je tijdens je training kunt genieten van je favoriete films, series of boeken. Met de Bluetooth-verbinding kun je je tablet of smartphone koppelen aan de geïntegreerde speakers voor een nog betere trainingservaring.

De ProForm Power 575i Loopband biedt stevige constructie, veelzijdige programma's en een geavanceerd display voor optimale thuisfitness.

Nadelen van de ProForm Power 575i Loopband

Gewicht van de loopband

De ProForm Power 575i Loopband weegt 100 kg. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die de loopband regelmatig willen verplaatsen of opbergen. Het zware gewicht maakt het lastig om de loopband zonder hulp te verplaatsen, wat vooral problematisch kan zijn in kleinere woningen of appartementen.

Betaald lidmaatschap voor iFit

Om volledig gebruik te maken van de interactieve mogelijkheden van de ProForm Power 575i Loopband, zoals het trainen met iFit, is een betaald lidmaatschap vereist. Dit kan een extra kostenpost zijn voor gebruikers die al hebben geïnvesteerd in de loopband en niet bereid zijn om extra geld uit te geven voor een abonnement.

Geen hartslagmeter meegeleverd

Hoewel de ProForm Power 575i Loopband hartslagsensoren aan de handgrepen heeft, wordt er geen hartslagmeter meegeleverd. Voor een nauwkeurigere hartslagmeting wordt het gebruik van een aparte hartslagmeter aanbevolen, wat betekent dat gebruikers extra kosten moeten maken om deze aan te schaffen.

Waar kan ik de ProForm Power 575i Loopband kopen?

Bekijk waar de ProForm Power 575i Loopband te koop is en vergelijk de prijzen.