Focus Fitness Fox 3 HRC Crosstrainer review

De Focus Fitness Fox 3 HRC Crosstrainer biedt uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en veelzijdige trainingsprogramma’s. De meegeleverde borstband zorgt voor nauwkeurige hartslagmeting zonder handvaten vast te houden, waardoor je bovenlichaam ook getraind wordt. De gebruiksvriendelijke LED-computer toont uitgebreide trainingsgegevens en biedt 16 weerstandsniveaus. Een nadeel is het ontbreken van tabletconnectiviteit.

Ga direct naar de webshop waar de Focus Fitness Fox 3 HRC Crosstrainer verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Focus Fitness Fox 3 HRC Crosstrainer review

Voordelen van de Focus Fitness Fox 3 HRC Crosstrainer

De Focus Fitness Fox 3 HRC Crosstrainer is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare crosstrainer voor thuisgebruik. Deze crosstrainer biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is uitgerust met een breed scala aan trainingsprogramma’s. De trainingscomputer geeft je inzicht in al je prestaties, waardoor je je voortgang gemakkelijk kunt bijhouden. Bovendien wordt de Fox 3 HRC geleverd met een borstband, wat zorgt voor een nauwkeurige hartslagmeting zonder dat je de handvaten hoeft vast te houden.

Inclusief borstband voor nauwkeurige hartslagmeting

Een van de grootste voordelen van de Focus Fitness Fox 3 HRC Crosstrainer is de meegeleverde borstband. Deze borstband maakt het mogelijk om draadloos je hartslag te meten, wat veel nauwkeuriger is dan de traditionele hartslagsensoren op de handvaten. Hierdoor hoef je niet de middelste handvaten vast te houden, wat betekent dat je ook je bovenlichaam kunt trainen. Dit maakt je training effectiever en comfortabeler.

Veelzijdige trainingsprogramma’s

De Fox 3 HRC is uitgerust met maar liefst 18 verschillende trainingsprogramma’s. Deze programma’s variëren van 12 voorgeprogrammeerde programma’s tot vier hartslagprogramma’s, één manueel programma en één persoonlijk programma. Met het persoonlijke programma kun je je eigen trainingsschema samenstellen, waardoor je elke sessie uniek kunt maken. Dit helpt om je lichaam continu uit te dagen en zorgt ervoor dat je sneller je trainingsdoelen bereikt.

Gebruiksvriendelijke en uitgebreide computer

De elektronische LED-computer van de Fox 3 HRC is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een breed scala aan functies. Met 16 verschillende weerstandsniveaus kun je de intensiteit van je training eenvoudig aanpassen. Het display toont belangrijke trainingsgegevens zoals tijd, afstand, snelheid, RPM, omgevingstemperatuur, calorieverbruik, uithoudingsvermogen en hartslag. Dit maakt het gemakkelijk om je voortgang te volgen en je trainingen te optimaliseren.

Stabiele en duurzame constructie

De Fox 3 HRC Crosstrainer is gebouwd met een stevige staalconstructie en weegt 48 kg. Deze stabiliteit zorgt ervoor dat de crosstrainer geschikt is voor personen tot 120 kg. Bovendien is de crosstrainer geruisloos in gebruik, wat ideaal is voor thuissporters die geen overlast willen veroorzaken. De voetpedalen zijn verstelbaar in drie standen, wat zorgt voor een natuurlijke en comfortabele trainingservaring.

De Focus Fitness Fox 3 HRC biedt veelzijdige trainingsprogramma's, nauwkeurige hartslagmeting en gebruiksvriendelijke functies voor thuisgebruik.

Nadelen van de Focus Fitness Fox 3 HRC Crosstrainer

Koppeling tablet niet mogelijk

Een nadeel van de Focus Fitness Fox 3 HRC Crosstrainer is dat het niet mogelijk is om een tablet te koppelen. Dit betekent dat je geen gebruik kunt maken van apps of online programma’s die je training kunnen verrijken. Voor gebruikers die gewend zijn om hun tablet te gebruiken voor extra motivatie of begeleiding tijdens het sporten, kan dit een significant gemis zijn.

Waar kan ik de Focus Fitness Fox 3 HRC Crosstrainer kopen?

Bekijk waar de Focus Fitness Fox 3 HRC Crosstrainer te koop is en vergelijk de prijzen.