Thuisgym.nl

Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer Review

VoordelenNadelen
StabielGeen hartslagband meegeleverd
Geschikt voor intensief thuisgebruikGeen lengtepasverstelling
In hoogte verstelbare lengtepasNiet inklapbaar
Verschillende programma's en weerstandsniveausGeen instelbare hellingshoek
Mogelijkheid tot app-koppelingGeen user settings
Overzicht van de review

Bent u op zoek naar een stabiele crosstrainer voor intensief thuisgebruik? Dan is de Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer de ideale keuze voor u. Deze crosstrainer heeft een verstelbare lengtepas en is geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. In deze review leest u alles over de positieve en negatieve eigenschappen van deze crosstrainer.

Dit moet je weten

  1. De Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer is geschikt voor intensief thuisgebruik.
  2. Deze crosstrainer heeft een in hoogte verstelbare lengtepas en is geschikt voor mensen van verschillende lengtes.
  3. Er worden geen hartslagbanden meegeleverd, dus als u uw hartslag wilt meten tijdens het sporten, moet u een externe hartslagmeter aanschaffen.

Wat vinden anderen van de Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer?

“Deze crosstrainer is ideaal voor mensen die thuis intensief willen sporten. Het apparaat is stabiel en heeft een verstelbare lengtepas, waardoor het geschikt is voor zowel lange als korte mensen.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“Ik ben zeer tevreden met deze crosstrainer. Hij heeft genoeg programma’s om uit te kiezen en de hartslagmeting werkt prima.”

Afkomstig van: Bol.com

“De Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer is een goede investering voor mensen die thuis willen sporten. Het apparaat is van goede kwaliteit en gaat lang mee.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer

1. Stabiel

Deze crosstrainer is zeer stabiel en heeft een solide frame. Hierdoor kunt u veilig en comfortabel trainen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over wiebelen of wiegen tijdens het sporten. Dit is vooral handig als u op een hogere weerstand traint.

2. Geschikt voor intensief thuisgebruik

De Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer is ontworpen voor intensief thuisgebruik. Het apparaat heeft een lange levensduur en kan lang mee zonder problemen. Dit maakt het een goede investering voor mensen die regelmatig willen sporten.

3. In hoogte verstelbare lengtepas

Deze crosstrainer heeft een in hoogte verstelbare lengtepas, waardoor hij geschikt is voor mensen van verschillende lengtes. Dit betekent dat zowel lange als korte mensen comfortabel kunnen trainen op deze crosstrainer.

4. Verschillende programma’s en weerstandsniveaus

De Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer heeft 16 weerstandsniveaus en 16 programma’s om uit te kiezen. Hierdoor kunt u uw training aanpassen aan uw persoonlijke behoeften en doelen. Het apparaat heeft ook een wattageprogramma en een hartslagprogramma.

5. Mogelijkheid tot app-koppeling

Deze crosstrainer heeft een ingebouwde tablethouder en kan gekoppeld worden met de Kinomap-app. Hierdoor kunt u tijdens het sporten genieten van virtuele routes en trainingsschema’s.

Met de Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer haal je een stabiele en duurzame crosstrainer in huis

Nadelen van de Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer

1. Geen hartslagband meegeleverd

Een nadeel van deze crosstrainer is dat er geen hartslagband wordt meegeleverd. Als u uw hartslag tijdens het sporten wilt meten, moet u een externe hartslagmeter aanschaffen. Dit kan een extra kostenpost zijn en is iets om rekening mee te houden bij de aanschaf van deze crosstrainer.

2. Geen lengtepasverstelling

Hoewel deze crosstrainer een in hoogte verstelbare lengtepas heeft, kan deze niet in lengte worden aangepast. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag variatie willen in hun training en willen kunnen kiezen tussen verschillende lengtes van de stap.

3. Niet inklapbaar

De Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer is niet inklapbaar, wat betekent dat hij veel ruimte in beslag kan nemen in uw huis. Als u weinig ruimte heeft om een crosstrainer op te bergen, kan dit een nadeel zijn.

4. Geen instelbare hellingshoek

Deze crosstrainer heeft geen instelbare hellingshoek, wat betekent dat u niet de helling kunt aanpassen tijdens uw training. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die op zoek zijn naar extra uitdaging in hun training.

5. Geen user settings

De Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer heeft geen user settings, wat betekent dat u uw persoonlijke instellingen niet kunt opslaan. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun training willen aanpassen aan hun persoonlijke behoeften en doelen.

Veelgestelde vragen over de Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer

Is de Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer geschikt voor beginners?

Ja, deze crosstrainer is geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. Met 16 weerstandsniveaus en 16 programma’s kunt u uw training aanpassen aan uw persoonlijke behoeften en doelen.

Is de lengtepas verstelbaar?

Ja, de lengtepas van deze crosstrainer is in hoogte verstelbaar, maar niet in lengte.

Is de Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer inklapbaar?

Nee, deze crosstrainer is niet inklapbaar.

Kan ik mijn hartslag meten tijdens het sporten?

Ja, deze crosstrainer heeft handsensoren en kan gekoppeld worden met een hartslagmeter. Let wel op dat er geen hartslagband wordt meegeleverd.

Conclusie

De Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer is een stabiele en duurzame crosstrainer die geschikt is voor intensief thuisgebruik. Het apparaat heeft een in hoogte verstelbare lengtepas en biedt verschillende programma’s en weerstandsniveaus om uit te kiezen. Hoewel er geen hartslagband wordt meegeleverd en de crosstrainer niet inklapbaar is, is het een goede investering voor mensen die regelmatig willen sporten. We kunnen deze crosstrainer dan ook zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige crosstrainer voor thuisgebruik.

Direct de laagste prijs