NordicTrack SE7i crosstrainer review

Jouw nieuwe fitnessmaatje thuis?

De NordicTrack SE7i is een uitzonderlijke crosstrainer die ruimtebesparend, stil en technologisch geavanceerd is. Wanneer je een fitnessapparaat zoekt dat deze kenmerken bevat, kan het zonder twijfel worden gedefinieerd als een NordicTrack SE7i.
Ga direct naar de webshop waar de NordicTrack SE7i crosstrainer verkrijbaar is voor de laagste prijs.

NordicTrack SE7i crosstrainer review

Wat je moet weten van de NordicTrack SE7i crosstrainer

Voordelen van de NordicTrack SE7i crosstrainer

1

Inklapbaar ontwerp

Het eerste waar je aan denkt bij de NordicTrack SE7i is hoe compact en handig het is. Dankzij het inklapbare ontwerp kun je het gemakkelijk opbergen wanneer je het niet gebruikt. Dit betekent dat je niet permanent ruimte hoeft te reserveren voor jouw crosstrainer. Vooral in kleinere woningen is dit een groot voordeel.

2

Stille magnetische weerstand

Er is niets vervelender dan een luidruchtig fitnessapparaat, toch? De SE7i gebruikt een Silent Magnetic Resistance-systeem. Dit zorgt voor een fluisterstille training, waardoor je op elk moment van de dag kunt trainen zonder anderen te storen.

3

Extra grote pedalen

Comfort is cruciaal tijdens het sporten. De extra grote en verstelbare pedalen zorgen ervoor dat je voeten altijd de ruimte hebben die ze nodig hebben. Geen geknelde of oncomfortabele voeten meer tijdens jouw training.

4

Kwalitatieve materialen

Duurzaamheid is een sleutelwoord voor de SE7i. De crosstrainer is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben zonder problemen.

5

Interactief trainen met iFit

Verveling tijdens het trainen? Niet met de SE7i. Dankzij de iFit-functie krijg je toegang tot een interactieve trainingservaring. Stel je eigen routes samen op Google Maps of krijg persoonlijke trainingssuggesties op basis van jouw doelen.

De NordicTrack SE7i: stil, ruimtebesparend en jouw nieuwe trainingspartner thuis.

Nadelen van de NordicTrack SE7i crosstrainer

1

Display grootte

Hoewel het 5-inch scherm voldoende is om jouw trainingsgegevens te tonen, kan het voor sommigen wat klein aanvoelen. Vooral als je gewend bent aan grotere schermen.

2

Hartslagmeting

Hoewel de SE7i een EKG-systeem biedt voor hartslagmeting via handsensoren, kan dit niet zo nauwkeurig zijn als sommige gebruikers zouden willen. Voor een meer gedetailleerde hartslagmeting is een aparte hartslagband nodig.

3

Eerste maand gratis iFit

Het iFit-systeem is slechts 30 dagen gratis bij aankoop van de NordicTrack SE7i. Na deze periode kunnen er kosten aan verbonden zijn, wat voor sommige gebruikers een tegenvaller kan zijn.

Ervaringen van eerdere gebruikers

Positieve feedback

Hoewel er op dit moment nog geen officiƫle beoordelingen zijn, is het duidelijk dat veel van de kenmerken van de NordicTrack SE7i, zoals het stille magnetische weerstandssysteem en de extra grote pedalen, hoog op de lijst van gebruikersvoordelen staan.

Negatieve feedback

Zoals eerder vermeld, zijn er momenteel geen beoordelingen beschikbaar voor de SE7i. Echter, op basis van de specificaties kan worden aangenomen dat de grootte van het display en de mogelijkheid van extra kosten voor iFit voor sommigen een punt van zorg kunnen zijn.

Moet ik de NordicTrack SE7i crosstrainer kopen?

Zoek je een crosstrainer die stil, ruimtebesparend en interactief is? Dan is de NordicTrack SE7i een absolute aanrader voor jou!
Bekijk waar de NordicTrack SE7i crosstrainer te koop is en vergelijk de prijzen.

Veelgestelde vragen over de NordicTrack SE7i crosstrainer

De NordicTrack SE7i heeft een slim inklapbaar ontwerp waardoor het gemakkelijk kan worden opgeborgen na gebruik. Dit betekent dat het apparaat minder ruimte inneemt wanneer het niet in gebruik is, ideaal voor kleinere woonruimtes.
Hoewel de iFit-functie een toegevoegde waarde biedt met interactieve trainingen, is het niet verplicht. Je kunt de crosstrainer gebruiken zonder iFit. Maar als je toegang wilt tot een breed scala aan interactieve workouts, dan is een iFit-abonnement aan te raden.
De handsensoren bieden een algemene meting van je hartslag. Voor een meer nauwkeurige meting zou een aparte hartslagband aanbevolen zijn.
De NordicTrack SE7i wordt geleverd met een standaardgarantie van twee jaar. Echter, het is altijd goed om dit te controleren bij de leverancier.