Thuisgym.nl

Focus Fitness Jet 5 Loopband review

De Focus Fitness Jet 5 Loopband is ideaal voor thuisgebruik met een sterker frame en een breder loopvlak. Hij wordt volledig voorgemonteerd geleverd, waardoor installatie eenvoudig is. Met 36 trainingsprogramma’s en een elektronisch verstelbare hellingshoek biedt hij veelzijdigheid. De gebruiksvriendelijkheid wordt versterkt door een helder lcd-scherm en handige sneltoetsen. Echter, koppeling met een borstband is niet mogelijk.

Ga direct naar de webshop waar de Focus Fitness Jet 5 Loopband verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Focus Fitness Jet 5 Loopband review

Voordelen van de Focus Fitness Jet 5 Loopband

De Focus Fitness Jet 5 Loopband is een vernieuwde loopband die ideaal is voor thuisgebruik. Dit model heeft een sterker frame en een breder en langer loopvlak dan zijn voorgangers. Bovendien is de Jet 5 veel eenvoudiger op te bouwen, aangezien hij volledig voorgemonteerd wordt geleverd. Je hoeft hem alleen maar uit te klappen en acht schroeven aan te draaien. Met 36 verschillende trainingsprogramma’s en een elektronisch verstelbare hellingshoek is deze loopband geschikt voor alle loopvormen.

Gebruiksvriendelijkheid

Een van de grootste voordelen van de Focus Fitness Jet 5 Loopband is de gebruiksvriendelijkheid. De loopband wordt volledig voorgemonteerd geleverd, waardoor je hem alleen maar hoeft uit te klappen en acht schroeven hoeft aan te draaien. Dit maakt de installatie zeer eenvoudig en snel. Daarnaast beschikt de loopband over een helder lcd-scherm en handige sneltoetsen, waarmee je gemakkelijk de snelheid en helling kunt aanpassen. Dit zorgt ervoor dat je je volledig kunt concentreren op je training zonder afgeleid te worden door ingewikkelde instellingen.

Veelzijdige Trainingsprogramma’s

De Focus Fitness Jet 5 Loopband biedt een ruime keuze aan trainingsprogramma’s. Met maar liefst 36 verschillende programma’s, waaronder manuele programma’s, user programma’s en voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s, kun je altijd een training vinden die bij je past. De programma’s variëren van hellingtrainingen en intervaltrainingen tot combinatieprogramma’s. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat je je trainingen kunt afwisselen en je lichaam steeds weer kunt uitdagen, wat essentieel is voor het behalen van je fitnessdoelen.

Geïntegreerde Hartslagsensoren

Een ander groot voordeel van de Focus Fitness Jet 5 Loopband zijn de geïntegreerde hartslagsensoren. Deze sensoren bevinden zich in de handvatten van de loopband en geven je een indicatie van je hartslag tijdens je work-out. Dit is bijzonder handig voor mensen die hun hartslag willen monitoren om in de juiste hartslagzone te trainen. Het helpt je om effectiever te trainen en je fitnessdoelen sneller te bereiken. Bovendien kun je voorafgaand of na je training een BMI-meting doen, wat je een indicatie geeft van je lichaamsmassa-index.

Elektronisch Verstelbare Hellingshoek

De Focus Fitness Jet 5 Loopband beschikt over een elektronisch verstelbare hellingshoek die je kunt instellen van 0 tot 12 levels. Dit geeft je de mogelijkheid om een echte bergopwaarts beleving te simuleren. Hoe hoger de hellingshoek, hoe meer belasting er op je bovenbeenspieren komt te liggen. Dit maakt je training intensiever en helpt je om je beenspieren te versterken. De verstelbare hellingshoek zorgt voor extra variatie in je trainingen, wat essentieel is om gemotiveerd te blijven en je fitnessdoelen te bereiken.

De Focus Fitness Jet 5 Loopband biedt gebruiksvriendelijkheid, veelzijdige trainingsprogramma's en een elektronisch verstelbare hellingshoek.

Nadelen van de Focus Fitness Jet 5 Loopband

Niet te koppelen met borstband

Een van de nadelen van de Focus Fitness Jet 5 Loopband is dat deze niet te koppelen is met een borstband. Dit kan een beperking zijn voor gebruikers die nauwkeurige hartslagmetingen willen uitvoeren tijdens hun training. Hoewel de loopband beschikt over geïntegreerde hartslagsensoren in de handvatten, bieden borstbanden vaak een hogere nauwkeurigheid en consistentie. Gebruikers die gewend zijn aan het gebruik van een borstband zullen deze functionaliteit missen.

Waar kan ik de Focus Fitness Jet 5 Loopband kopen?

Bekijk waar de Focus Fitness Jet 5 Loopband te koop is en vergelijk de prijzen.