Thuisgym.nl

Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband review

De Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband is een geavanceerde loopband voor thuisgebruik met een geïntegreerd Bluetooth-systeem en moderne technologieën. De iPlus module maakt interactieve trainingen mogelijk via een tablet of smartphone. De loopband biedt 36 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en een elektrisch instelbare hellingshoek met 15 levels voor gevarieerde en uitdagende trainingen.

Ga direct naar de webshop waar de Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband review

Voordelen van de Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband

De Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband is een geavanceerde loopband die speciaal is ontworpen voor thuisgebruik. Met zijn geïntegreerde Bluetooth-systeem en moderne technologieën biedt deze loopband een interactieve en plezierige workout-ervaring. De Jet 7 iPlus is eenvoudig op te bouwen, omdat hij volledig voorgemonteerd wordt geleverd. Je hoeft hem alleen maar op te klappen en acht schroeven aan te draaien. Deze loopband is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier om thuis te trainen.

Interactief trainen

Een van de grootste voordelen van de Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband is de mogelijkheid om interactief te trainen. Dankzij de iPlus module kan de loopband worden gekoppeld aan een tablet of smartphone via Bluetooth. Hierdoor kun je gebruik maken van verschillende trainingsapplicaties. Plaats je tablet of smartphone op de tablethouder en download de bijbehorende app. De applicatie neemt de functie van het display over, waardoor je tablet of smartphone je nieuwe trainingscomputer wordt. Dit maakt je training niet alleen leuker, maar ook effectiever doordat je je voortgang grafisch kunt volgen.

Voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s

De Jet 7 iPlus biedt maar liefst 36 verschillende voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Deze programma’s variëren van helling- en snelheidsprogramma’s tot interval- en hartslagprogramma’s. De elektrisch instelbare hellingshoek kan in 15 verschillende levels worden aangepast, wat zorgt voor een gevarieerde en uitdagende training. Met deze voorgeprogrammeerde programma’s kun je je trainingen afwisselend en doelgericht houden, wat bijdraagt aan betere resultaten en meer motivatie.

Comfortabel en veilig trainen

De Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband is uitgerust met een 2,5 pk motor die snelheden tot 18 km per uur mogelijk maakt. Het loopvlak beschikt over een 8-voudig Flex Suspension dempingssysteem, wat zorgt voor een comfortabele training door de schokken op te vangen. Dit vermindert niet alleen het geluid, maar ook de kans op blessures. Daarnaast is het display voorzien van touch knoppen, waardoor je tijdens het trainen eenvoudig je snelheid, afstand, tijd, hartslag, hellingshoek en calorieverbruik kunt bijhouden. De handige sneltoetsen maken het mogelijk om met één klik je training aan te passen.

De Focus Fitness Jet 7 iPlus biedt interactieve, comfortabele en gevarieerde thuistraining met 36 programma's en Bluetooth-connectiviteit.

Nadelen van de Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband

Geen geïntegreerde luidsprekers

De Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband heeft geen geïntegreerde luidsprekers. Dit kan een nadeel zijn voor gebruikers die graag naar muziek luisteren tijdens het trainen. Zonder ingebouwde luidsprekers ben je afhankelijk van externe apparaten zoals een smartphone of een draagbare luidspreker, wat minder handig kan zijn.

Geen borstband meegeleverd

Een ander nadeel van de Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband is dat er geen borstband wordt meegeleverd. Een borstband kan handig zijn voor het nauwkeurig meten van je hartslag tijdens het trainen. Zonder deze accessoire moet je mogelijk extra kosten maken om een aparte borstband aan te schaffen, wat de totale kosten van de loopband verhoogt.

Waar kan ik de Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband kopen?

Bekijk waar de Focus Fitness Jet 7 iPlus Loopband te koop is en vergelijk de prijzen.