Thuisgym.nl

Review Focus Fitness Jet 9 iPlus Loopband

VoordelenNadelen
Heeft een hartslagsensorHet apparaat is erg groot en zwaar
Hij is fluisterstil
Verbinding met telefoon mogelijk
25 verschillende trainingsprogramma's
Overzicht van de review

De Focus Fitness Jet 9 iPlus is de machine die je moet aanschaffen om spanning toe te voegen aan je normale joggingregime. De eigentijdse Focus Fitness Jet 9 iPlus loopband is een werkpaard van een machine die zwaar gebruik gemakkelijk aankan. Je hebt veel opties om uit te kiezen om het meeste te halen uit je tijd die je thuis doorbrengt met trainen, dankzij het enorme loopoppervlak, de vele mogelijkheden en zelfs Bluetooth. Daarnaast is de Jet 9 eenvoudig in elkaar te zetten.

Je hoeft de loopband alleen maar op te vouwen en de acht schroeven die er al in zitten aan te draaien; de rest van de loopband is al volledig in elkaar gezet. Hij is vrij eenvoudig in elkaar te zetten. Bovendien beschikt hij over sensoren voor het monitoren van de hartslag. Hij biedt in totaal 15 verschillende hellingsniveaus en trainingsprogramma’s.

Wat vinden anderen van de Focus Fitness Jet 9 iPlus?

Je kunt meer te weten komen over de Focus Fitness Jet 9 iPlus door onderstaande consumentenreviews te lezen.

“Dit is een prachtige optie als je een professionele loopband voor thuisgebruik wilt voor een betaalbare prijs. Veel opties, uitgebreide programma-opties en eenvoudige bediening.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“Het is een prima loopband voor thuisgebruik. Hij is voldoende breed en biedt voldoende loopruimte. We moesten hem vervoeren naar de zolder, waar hij extreem zwaar is en moeilijk te hanteren. Hij kan elektrisch worden aangedreven tijdens het lopen op bepaalde hellingen; dit werkt goed. Er is veel snelheid, en het is relatief stil.”

Afkomstig van: Bol.com

“Uitstekende loopband, maar fors. Als er een stekker tussen de twee stukken wordt gestoken, is hij eenvoudig naar zolder te vervoeren. Twee schroeven verwijderen en twee keer de trap op. Je rug doet veel pijn.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de Focus Fitness Jet 9 iPlus

Hieronder volgt een opsomming van de voordelen die de Focus Fitness Jet 9 iPlus biedt:

1. Hartslagsensor

De Jet 9 iPlus is uitgerust met geïntegreerde hartslagsensoren. De metingen van deze sensoren geven een schatting van je hartslag. Je zou ook gebruik kunnen maken van een programma van de HRC. Met behulp van dit HRC-programma kun je je training volledig automatiseren op basis van je hartslag.

2. Beste materiaal

De standaardmotor van de Jet 9 loopband heeft een vermogen van 2,5 pk en is fluisterstil. Je kunt met deze motor tot 20 kilometer per uur halen. Bovendien is in het brede loopvlak een achtvoudig dempingsmechanisme opgenomen. Tijdens de training zorgt dit systeem voor extra demping en past zich aan je lichaam aan.

3. Maak verbinding met je telefoon

Je kunt een mobiel apparaat, zoals een tablet of smartphone, draadloos verbinden met de loopband als deze een Bluetooth-ontvanger heeft. Als je je apparaten koppelt, kun je met je smartphone of tablet de loopband bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de moeilijkheidsgraad en de snelheid veranderen bij het bekijken van je favoriete televisieprogramma of film. Het is mogelijk om overal ter wereld te trainen vanuit het comfort van iemands huis door gebruik te maken van een van de trainingsapps, die elk gratis te downloaden zijn. De verbinding wordt gemaakt via Google Maps; je kiest het pad dat je wilt afleggen.

4. 25 trainingsprogramma’s

Je kunt ook gebruik maken van trainingsprogramma’s die al voorgeprogrammeerd zijn. Je hebt met deze methode 25 verschillende trainingsmogelijkheden tot je beschikking. Er zijn verschillende soorten programma’s, waaronder snelheid, interval, HRC en berg. Er is ook een handmatig programma beschikbaar voor gebruik op de loopband. De Focus Fitness Jet 9 iPlus loopband heeft een elektrisch verstelbare helling die overal kan worden ingesteld van 0 tot 15 verschillende niveaus, afhankelijk van de voorkeuren van de gebruiker.

Ontdek de nieuwe dimensie van uitdaging en variatie met de Focus Fitness Jet 9 iPlus.

Nadelen van de Focus Fitness Jet 9 iPlus

Dit zijn de enige nadelen van de Focus Fitness Jet 9 iPlus:

1. Het vereist een aanzienlijke hoeveelheid ruimte.

Een loopband vereist een aanzienlijke hoeveelheid ruimte. Voordat u er een koopt, is het sterk aanbevolen om de beschikbare ruimte in uw huis op te meten. Als u bereid bent een flinke duit in het zakje te doen en u hebt er de ruimte voor, dan is deze loopband een goede optie. Als u beter gebruik wilt maken van de ruimte die u hebt om uw loopband op te bergen, zal het u helpen enkele van de inventieve oplossingen te leren die mensen hebben bedacht.

Conclusie

We hopen dat je na het lezen van deze diepgaande recensie een beter begrip hebt van wat de Focus Fitness Jet 9 iPlus je kan bieden als oplossing voor je fitnessbehoeften. Het toevoegen van de Focus Fitness Jet 9 iPlus aan je routine zal een nieuwe dimensie van uitdaging en afwisseling aan je trainingen toevoegen. De eigentijdse Focus Fitness Jet 9 iPlus loopband is een werkpaard van een machine die bestand is tegen zwaar gebruik zonder tekenen van slijtage te vertonen.

Je hebt veel mogelijkheden om je trainingen thuis aangenamer te maken, met het enorme loopoppervlak, de vele alternatieven en andere functies. Daarnaast is de Jet 9 eenvoudig in elkaar te zetten. Je hoeft de loopband alleen maar op te klappen en acht schroeven aan te draaien; de rest van de loopband is al helemaal voor je afgemaakt.

Direct de laagste prijs