Thuisgym.nl

Review Focus Fitness Senator iPlus Loopband

VoordelenNadelen
Extra breed loopvlakGeen hartslagband meegeleverd
Koppeling aan smartphone of tablet mogelijkRelatief zwaar
Geschikt voor intensief gebruikNiet geschikt voor professioneel gebruik
Sterk en stabiel frameMaximale snelheid 22 km/h
Eenvoudige eindmontageGeen hartslagmeter bijgeleverd
Overzicht van de review

Ben jij op zoek naar een loopband voor semi-professioneel gebruik? Dan is de Focus Fitness Senator iPlus wellicht iets voor jou. Deze loopband heeft een extra breed loopvlak en is geschikt voor intensief gebruik. Bovendien kun je hem koppelen aan je smartphone of tablet en is het frame sterk en stabiel. Helaas wordt er geen hartslagband meegeleverd. In deze review zullen we de voor- en nadelen van deze loopband bespreken en antwoord geven op de meest gestelde vragen.

Dit Moet Je Weten

  1. De Focus Fitness Senator iPlus is geschikt voor semi-professioneel gebruik en heeft een extra breed loopvlak.
  2. Je kunt de loopband koppelen aan je smartphone of tablet en hij heeft verschillende programma’s.
  3. De Focus Fitness Senator iPlus is niet geschikt voor professioneel gebruik en wordt geleverd zonder hartslagband.

Wat Vinden Anderen Van De Focus Fitness Senator iPlus?

“Een echte aanrader! De Focus Fitness Senator iPlus heeft een stabiel frame en een extra breed loopvlak, waardoor ik me tijdens het hardlopen erg veilig voel. Daarnaast vind ik het handig dat ik hem kan koppelen aan mijn smartphone en tablet.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“Deze loopband is perfect voor mij. Ik gebruik hem dagelijks en hij blijft goed werken. Ik ben blij dat ik hem heb aangeschaft.”

Afkomstig van: Bol.com

“Een goede keuze voor semi-professioneel gebruik. De Senator iPlus heeft verschillende programma’s en een elektronisch instelbare hellingshoek, wat zorgt voor veel variatie tijdens het hardlopen.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de Focus Fitness Senator iPlus

1. Extra Breed Loopvlak

Met een extra breed loopvlak van 147 x 57 cm kun je veilig en comfortabel hardlopen op de Focus Fitness Senator iPlus. Het loopvlak is groot genoeg om ontspannen te lopen en biedt genoeg ruimte om eventueel te corrigeren tijdens het hardlopen. Dit is vooral handig voor mensen die zich wat minder zeker voelen tijdens het hardlopen.

2. Koppeling Aan Smartphone Of Tablet Mogelijk

Met de mogelijkheid om de loopband te koppelen aan je smartphone of tablet wordt het nog leuker om te sporten. Zo kun je tijdens het hardlopen je favoriete serie kijken of luisteren naar je favoriete muziek. Bovendien kun je via de app je resultaten bijhouden en jezelf uitdagen om je persoonlijke records te verbeteren.

3. Geschikt Voor Intensief Gebruik

De Focus Fitness Senator iPlus is ontworpen voor semi-professioneel gebruik en is daarom zeer geschikt voor intensief gebruik. Het frame is sterk en stabiel en kan belast worden tot 160 kg. Dit maakt de loopband niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor gebruik in sportscholen en andere semi-professionele omgevingen.

4. Sterk En Stabiel Frame

Het frame van de Focus Fitness Senator iPlus is sterk en stabiel en kan belast worden tot 160 kg. Dit maakt de loopband zeer geschikt voor intensief gebruik. Bovendien zorgt het sterke frame voor een veilige en stabiele uitstraling van de loopband, waardoor je jezelf tijdens het sporten volledig kunt focussen op je prestaties.

5. Eenvoudige Eindmontage

De Focus Fitness Senator iPlus is gemakkelijk te monteren. De eindmontage is eenvoudig en de loopband wordt geleverd met duidelijke instructies. Zo kun je snel aan de slag met je nieuwe loopband.

Blijf gemotiveerd en haal het beste uit jezelf met de Focus Fitness Senator iPlus.

Nadelen van de Focus Fitness Senator iPlus

1. Geen Hartslagband Meegeleverd

Helaas wordt er bij de Focus Fitness Senator iPlus geen hartslagband meegeleverd. Dit betekent dat je deze zelf apart zult moeten aanschaffen als je je hartslag wilt meten tijdens het sporten.

2. Relatief Zwaar

Met een gewicht van 103 kg is de Focus Fitness Senator iPlus relatief zwaar. Dit kan het verplaatsen van de loopband bemoeilijken. Gelukkig is de loopband voorzien van transportwielen, waardoor hij wel gemakkelijk te verplaatsen is.

3. Niet Geschikt Voor Professioneel Gebruik

Hoewel de Focus Fitness Senator iPlus geschikt is voor semi-professioneel gebruik, is hij niet geschikt voor professioneel gebruik. Dit betekent dat hij niet geschikt is voor gebruik in sportscholen en andere professionele omgevingen.

4. Maximale Snelheid 22 km/h

Hoewel de maximale snelheid van 22 km/h voor de meeste gebruikers meer dan voldoende zal zijn, kan het voor de meer ervaren hardlopers wellicht wat beperkt aanvoelen. Als je op zoek bent naar een loopband met een hogere maximale snelheid, is de Focus Fitness Senator iPlus wellicht niet de beste keuze.

5. Geen Hartslagmeter Bijgeleverd

Bij de Focus Fitness Senator iPlus wordt geen hartslagmeter bijgeleverd. Als je je hartslag wilt meten tijdens het sporten, zul je deze zelf apart moeten aanschaffen.

Veelgestelde Vragen Over De Focus Fitness Senator iPlus

Wat is het maximale belastbare gewicht van de Focus Fitness Senator iPlus?

Het maximale belastbare gewicht van de Focus Fitness Senator iPlus is 160 kg.

Is de Focus Fitness Senator iPlus geschikt voor professioneel gebruik?

Nee, de Focus Fitness Senator iPlus is niet geschikt voor professioneel gebruik. Hij is alleen geschikt voor semi-professioneel gebruik.

Wordt er een hartslagband meegeleverd bij de Focus Fitness Senator iPlus?

Nee, er wordt geen hartslagband meegeleverd bij de Focus Fitness Senator iPlus. Als je je hartslag wilt meten tijdens het sporten, zul je deze zelf apart moeten aanschaffen.

Is de Focus Fitness Senator iPlus inklapbaar?

Ja, de Focus Fitness Senator iPlus is inklapbaar. Dit maakt het gemakkelijker om hem op te bergen als je hem niet gebruikt. De afmetingen van de loopband zijn dan 140 x 98 x 154 cm.

Kun je de Focus Fitness Senator iPlus koppelen aan apps?

Ja, je kunt de Focus Fitness Senator iPlus koppelen aan verschillende apps, waaronder de populaire app Kinomap. Zo kun je je prestaties bijhouden en jezelf uitdagen om je persoonlijke records te verbeteren.

Conclusie

De Focus Fitness Senator iPlus is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een loopband voor semi-professioneel gebruik. Het extra brede loopvlak, de mogelijkheid om de loopband te koppelen aan je smartphone of tablet en het sterke en stabiele frame maken deze loopband zeer geschikt voor intensief gebruik. Helaas wordt er geen hartslagband meegeleverd en is de maximale snelheid beperkt tot 22 km/h. De Focus Fitness Senator iPlus is inklapbaar en gemakkelijk te monteren. Al met al is de Focus Fitness Senator iPlus een uitstekende keuze voor semi-professioneel gebruik. Hieronder vind je een tabel met alle voor- en nadelen op een rij.

Direct de laagste prijs