Thuisgym.nl

Focus Fitness Row 2 Roeitrainer Review

VoordelenNadelen
Stabiele roeitrainerGeen programmafuncties
Weerstand eenvoudig te verstellenGeen koppeling met hartslagmeter mogelijk
Ergonomische softgrip handvattenGeen hartslagmeter bijgeleverd
OnderhoudsarmNiet geschikt voor intensief gebruik
Garantie van 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame en laswerkWaterpas afstelbaarheid ontbreekt
Overzicht van de review

Bent u op zoek naar een roeitrainer voor thuisgebruik? Dan is de Focus Fitness Row 2 misschien wel de juiste keuze voor u. Met 8 weerstanden en een magnetisch weerstandssysteem is deze roeitrainer eenvoudig te verstellen en heeft het apparaat ergonomische softgrip handvatten. In deze review zullen we de voor- en nadelen van de Focus Fitness Row 2 roeitrainer bespreken, evenals wat anderen van het product vinden en enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Dit moet je weten

  1. De Focus Fitness Row 2 is een stabiele en betrouwbare roeitrainer voor thuisgebruik.
  2. Het apparaat heeft 8 verschillende weerstandsniveaus die eenvoudig handmatig kunnen worden aangepast.
  3. De Focus Fitness Row 2 is onderhoudsarm en wordt geleverd met een garantie van 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op het frame en laswerk.

Wat vinden anderen van de Focus Fitness Row 2?

“Geweldige roeitrainer voor thuisgebruik! Eenvoudig te monteren en te gebruiken. Het is stil en stabiel tijdens het gebruik.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“De Focus Fitness Row 2 is een goede roeitrainer voor beginners. Het heeft een eenvoudig display dat de tijd, het calorieverbruik en wattage toont.”

Afkomstig van: Bol.com

“Erg tevreden met mijn aankoop. De Focus Fitness Row 2 is een robuuste en stabiele roeitrainer die perfect is voor thuisgebruik.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de Focus Fitness Row 2

1. Stabiele roeitrainer

Een van de belangrijkste voordelen van de Focus Fitness Row 2 is de stabiliteit. Het apparaat is solide en stabiel, wat zorgt voor een soepele en comfortabele roei-ervaring. Het frame is stevig en kan gebruikers tot 190 cm en een gewicht van 120 kg ondersteunen.

2. Weerstand eenvoudig te verstellen

De Focus Fitness Row 2 is uitgerust met een magnetisch weerstandssysteem en heeft 8 verschillende weerstanden. Het aanpassen van de weerstand is eenvoudig en kan worden gedaan door middel van een knop op de roeitrainer. Dit zorgt voor een gevarieerde training en maakt het mogelijk om uw training aan te passen aan uw persoonlijke niveau.

3. Ergonomische softgrip handvatten

De Focus Fitness Row 2 is voorzien van ergonomische softgrip handvatten, wat zorgt voor een comfortabele en stevige grip tijdens het roeien. Dit voorkomt vermoeidheid en pijn in de handen en zorgt voor een betere trainingservaring.

4. Onderhoudsarm

Een ander voordeel van de Focus Fitness Row 2 is dat het apparaat onderhoudsarm is. Het heeft geen ingewikkelde functies of mechanismen die regelmatig onderhoud vereisen, wat het onderhoud eenvoudig maakt. Het enige wat u hoeft te doen is het apparaat schoon te maken en af en toe te controleren of alle onderdelen nog goed werken.

5. Garantie van 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame en laswerk

De Focus Fitness Row 2 wordt geleverd met een garantie van 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op het frame en laswerk. Dit geeft u gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van het apparaat.

Haal het beste uit uw thuistraining met de Focus Fitness Row 2 roeitrainer.

Nadelen van de Focus Fitness Row 2

1. Geen programmafuncties

Een van de nadelen van de Focus Fitness Row 2 is dat het geen programmafuncties heeft. Dit betekent dat u niet kunt kiezen uit verschillende programma’s of trainingsprogramma’s die uw training automatisch aanpassen. Het apparaat biedt alleen de mogelijkheid om de weerstand handmatig aan te passen.

2. Geen koppeling met hartslagmeter mogelijk

Een ander nadeel van de Focus Fitness Row 2 is dat het apparaat niet kan worden gekoppeld aan een hartslagmeter. Dit betekent dat u uw hartslag niet kunt monitoren tijdens het roeien en dat u niet kunt profiteren van de voordelen van hartslaggestuurde trainingen.

3. Geen hartslagmeter bijgeleverd

De Focus Fitness Row 2 wordt geleverd zonder hartslagmeter. Dit betekent dat u, als u uw hartslag wilt monitoren, een aparte hartslagmeter moet kopen en deze moet koppelen aan het apparaat.

4. Niet geschikt voor intensief gebruik

Een ander nadeel van de Focus Fitness Row 2 is dat het apparaat niet geschikt is voor intensief gebruik. Het is ontworpen voor thuisgebruik en niet voor professioneel gebruik. Dit betekent dat als u van plan bent om regelmatig en intensief te roeien, u misschien op zoek moet gaan naar een ander apparaat dat beter geschikt is voor uw trainingsbehoeften.

5. Waterpas afstelbaarheid ontbreekt

Tot slot ontbreekt bij de Focus Fitness Row 2 de mogelijkheid om de roeitrainer waterpas af te stellen. Dit kan een probleem zijn als u op een ongelijke vloer traint, wat de stabiliteit van het apparaat kan beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over de Focus Fitness Row 2

Hoe lang is de garantieperiode voor de Focus Fitness Row 2?

De garantieperiode voor de Focus Fitness Row 2 is 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op het frame en laswerk.

Kan de Focus Fitness Row 2 worden opgeklapt?

Nee, de Focus Fitness Row 2 kan niet worden opgeklapt. Het apparaat is ontworpen als een stabiele roeitrainer voor thuisgebruik.

Hoeveel weerstandsniveaus heeft de Focus Fitness Row 2?

De Focus Fitness Row 2 heeft 8 verschillende weerstandsniveaus, die eenvoudig handmatig kunnen worden aangepast.

Kan de Focus Fitness Row 2 worden gekoppeld aan een hartslagmeter?

Nee, de Focus Fitness Row 2 kan niet worden gekoppeld aan een hartslagmeter. Het apparaat heeft geen hartslagmeter bijgeleverd en biedt geen koppeling met een externe hartslagmeter.

Hoe zwaar is de Focus Fitness Row 2?

De Focus Fitness Row 2 weegt 26 kg en is daarmee relatief licht en eenvoudig te verplaatsen.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een stabiele en betrouwbare roeitrainer voor thuisgebruik, dan is de Focus Fitness Row 2 zeker het overwegen waard. Het apparaat heeft een magnetisch weerstandssysteem met 8 weerstandsniveaus, ergonomische softgrip handvatten en is onderhoudsarm. Hoewel het apparaat enkele nadelen heeft, zoals het ontbreken van programmafuncties en de mogelijkheid om het apparaat waterpas af te stellen, is het een goede keuze voor beginners en mensen die thuis regelmatig willen roeien. Als u op zoek bent naar een betaalbare en kwalitatief goede roeitrainer, dan is de Focus Fitness Row 2 een goede optie.

Direct de laagste prijs