Thuisgym.nl

Focus Fitness Row 3 Roeitrainer Review

VoordelenNadelen
Uitgebreid display met 12 programma'sNiet geschikt voor intensief gebruik
Elektronisch weerstandssysteem met 16 weerstandenMinder geschikt voor lange personen
Stabiel en onderhoudsarmGeen bijgeleverde hartslagmeter
Garantie van 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame en laswerkDuurder dan sommige andere roeitrainers voor thuisgebruik
Mogelijkheid om te koppelen met een hartslagmeterGeen waterweerstandssysteem
Overzicht van de review

Als je op zoek bent naar een roeitrainer voor thuisgebruik met een elektronisch weerstandssysteem en een uitgebreid display, dan is de Roeitrainer – Focus Fitness Row 3 wellicht iets voor jou. Dit apparaat is zeer stabiel en biedt een geweldige workout voor zowel beginners als gevorderden. In deze review zullen we de positieve en negatieve eigenschappen van de Row 3 bespreken en kijken naar wat anderen van deze roeitrainer vinden. Daarnaast zullen we ook de voordelen en nadelen van dit product bespreken, veelgestelde vragen beantwoorden en een conclusie geven.

Dit moet je weten

  1. De Row 3 is een thuisgebruik roeitrainer met een elektronisch weerstandssysteem en een uitgebreid display.
  2. Het apparaat is zeer stabiel en heeft een garantie van 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame en laswerk.
  3. De Row 3 is geschikt voor gebruikers tot 190 cm en belastbaar tot 120 kg.

Wat vinden anderen van de Focus Fitness Row 3?

“De Row 3 is zeer stabiel en biedt een soepele roei-ervaring. Dit maakt het gemakkelijk om langere tijd te trainen.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“Het apparaat is gemakkelijk in elkaar te zetten en heeft een duidelijke gebruiksaanwijzing.”

Afkomstig van: Bol.com

“Het elektronische weerstandssysteem van de Row 3 werkt goed en zorgt voor een uitdagende workout.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de Focus Fitness Row 3

1. Uitgebreid display met 12 programma’s

De Row 3 heeft een uitgebreid display dat informatie geeft over calorieverbruik, afstand, hartslag, snelheid, SPM en tijd. Daarnaast heeft het apparaat 12 programma’s, waaronder een hartslagprogramma en een programma waarbij je zelf je eigen training kunt samenstellen. Dit maakt het gemakkelijk om je voortgang bij te houden en te werken aan specifieke doelen.

2. Elektronisch weerstandssysteem met 16 weerstanden

De Row 3 heeft een elektronisch weerstandssysteem met 16 verschillende weerstanden. Dit maakt het mogelijk om de intensiteit van je training aan te passen en uitdagende workouts te creƫren. Het weerstandssysteem is magnetisch en instelbaar via het display. Dit zorgt voor een soepele overgang tussen de verschillende weerstanden.

3. Stabiel en onderhoudsarm

De Row 3 is zeer stabiel en heeft dubbele kogellagers. Hierdoor is het apparaat geschikt voor gebruikers tot 190 cm en belastbaar tot 120 kg. Daarnaast is de roeitrainer onderhoudsarm en heeft transportwielen. Hierdoor kun je de Row 3 gemakkelijk verplaatsen en opbergen na gebruik.

4. Garantie van 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame en laswerk

De Row 3 heeft een garantie van 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame en laswerk. Dit geeft je extra zekerheid bij de aankoop van deze roeitrainer.

5. Mogelijkheid om te koppelen met een hartslagmeter

De Row 3 heeft handsensoren en een hartslagmeter, en het is mogelijk om het apparaat te koppelen met een hartslagmeter. Er wordt geen hartslagmeter bijgeleverd, maar het apparaat beschikt over extra programma’s, waaronder een hartslagprogramma. Dit maakt het mogelijk om gericht te trainen op basis van je hartslag.

Met de Row 3 doe je snel een uitdagende en effectieve workout in het comfort van je eigen huis.

Nadelen van de Focus Fitness Row 3

1. Niet geschikt voor intensief gebruik

De Row 3 is vooral geschikt voor thuisgebruik en is minder geschikt voor intensief gebruik in bijvoorbeeld een sportschool. Dit kan leiden tot slijtage van het apparaat en verminderde duurzaamheid.

2. Minder geschikt voor lange personen

Hoewel de Row 3 geschikt is voor gebruikers tot 190 cm, kan het voor lange personen toch minder comfortabel zijn om te roeien op dit apparaat. Dit kan leiden tot een minder effectieve en minder comfortabele training.

3. Geen bijgeleverde hartslagmeter

Het ontbreken van een bijgeleverde hartslagmeter kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn. Hierdoor moet je zelf een hartslagmeter aanschaffen als je gericht wilt trainen op basis van je hartslag.

4. Duurder dan sommige andere roeitrainers voor thuisgebruik

De Row 3 is duurder dan sommige andere roeitrainers voor thuisgebruik. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die een beperkt budget hebben.

5. Geen waterweerstandssysteem

De Row 3 heeft een magnetisch weerstandssysteem in plaats van een waterweerstandssysteem. Sommige mensen geven de voorkeur aan een waterweerstandssysteem vanwege de realistische roei-ervaring die dit biedt.

Veelgestelde vragen over de Focus Fitness Row 3

Is de Row 3 gemakkelijk in elkaar te zetten?

Ja, de Row 3 is gemakkelijk in elkaar te zetten en wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Is de Row 3 geschikt voor lange personen?

De Row 3 is geschikt voor gebruikers tot 190 cm, maar kan voor lange personen toch minder comfortabel zijn om te roeien op dit apparaat.

Wordt er een hartslagmeter bijgeleverd?

Nee, er wordt geen hartslagmeter bijgeleverd bij de Row 3. Het apparaat beschikt echter wel over extra programma’s, waaronder een hartslagprogramma.

Wat is de garantieperiode van de Row 3?

De Row 3 heeft een garantie van 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame en laswerk. Dit geeft je extra zekerheid bij de aankoop van deze roeitrainer.

Is de Row 3 geschikt voor intensief gebruik?

De Row 3 is vooral geschikt voor thuisgebruik en is minder geschikt voor intensief gebruik in bijvoorbeeld een sportschool. Dit kan leiden tot slijtage van het apparaat en verminderde duurzaamheid.

Conclusie

De Roeitrainer – Focus Fitness Row 3 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een roeitrainer voor thuisgebruik. Het apparaat heeft een elektronisch weerstandssysteem met 16 weerstanden en een uitgebreid display met 12 programma’s. Daarnaast is de Row 3 zeer stabiel en heeft het apparaat een garantie van 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame en laswerk. Hoewel de Row 3 niet geschikt is voor intensief gebruik en duurder is dan sommige andere roeitrainers voor thuisgebruik, biedt het apparaat een geweldige workout voor zowel beginners als gevorderden. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve roeitrainer voor thuisgebruik, dan is de Roeitrainer – Focus Fitness Row 3 een uitstekende keuze. Hieronder vind je een overzicht van de pros en cons van de Row 3:

Direct de laagste prijs