Thuisgym.nl

NordicTrack RW900 Roeitrainer Review

VoordelenNadelen
Trainen met iFitGeen hartslagmeting
Compact inklapbaarGeen showroom
Vloeiende roeibewegingNiet koppelbaar met hartslagmeting
Elektronisch instelbare weerstand
Groot touchscreen scherm
Overzicht van de review

Als je op zoek bent naar een roeitrainer voor intensief thuisgebruik, dan is de NordicTrack RW900 een uitstekende keuze. Met 26 weerstandsniveaus, een vloeiende roeibeweging en de mogelijkheid om te trainen met iFit, biedt deze roeitrainer alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. In deze review bespreken we de plus- en minpunten van de NordicTrack RW900, en geven we antwoord op enkele veelgestelde vragen.

Dit moet je weten

  1. De NordicTrack RW900 biedt 26 verschillende weerstandsniveaus voor een gevarieerde en uitdagende training.
  2. Met de mogelijkheid om te trainen met iFit heb je duizenden verschillende trainingen en routes tot je beschikking.
  3. De NordicTrack RW900 is compact inklapbaar en neemt weinig ruimte in beslag.

Wat vinden anderen van de NordicTrack RW900?

“Ik ben zeer tevreden met de NordicTrack RW900. De roeitrainer is stevig, stabiel en biedt veel trainingsmogelijkheden.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“De NordicTrack RW900 heeft een fijne roeibeweging en de weerstand is goed instelbaar. Ik raad deze roeitrainer zeker aan.”

Afkomstig van: Bol.com

“Met de mogelijkheid om te trainen met iFit wordt de NordicTrack RW900 nog veelzijdiger. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de NordicTrack RW900

1. Trainen met iFit

Een van de grootste voordelen van de NordicTrack RW900 is de mogelijkheid om te trainen met iFit. Dit interactieve trainingsprogramma biedt duizenden verschillende trainingen, routes en coachingssessies, en zorgt ervoor dat je altijd gemotiveerd blijft om te trainen. Met de RW900 kun je via het grote touchscreen scherm inloggen op je iFit-account en direct aan de slag met je trainingen.

2. Compact inklapbaar

Als je weinig ruimte hebt voor fitnessapparatuur, dan is de NordicTrack RW900 een goede keuze. Deze roeitrainer is namelijk compact inklapbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen als je klaar bent met trainen. Zo neemt de RW900 weinig ruimte in beslag en kun je hem gemakkelijk kwijt in een kast of hoek van de kamer.

3. Vloeiende roeibeweging

Dankzij het vliegwiel van 9 kg en de dubbele kogellagers heeft de NordicTrack RW900 een vloeiende roeibeweging die natuurlijk aanvoelt. Hierdoor kun je efficiƫnt en comfortabel trainen, en voorkom je blessures of overbelasting.

4. Elektronisch instelbare weerstand

De weerstand van de NordicTrack RW900 is elektronisch instelbaar, waardoor je snel en gemakkelijk de intensiteit van je training kunt aanpassen. Met 26 verschillende weerstandsniveaus kun je altijd de juiste intensiteit kiezen, of je nu een beginner bent of een ervaren sporter.

5. Groot touchscreen scherm

De NordicTrack RW900 heeft een groot touchscreen scherm van 22 inch, waarmee je gemakkelijk je trainingen kunt bijhouden en je voortgang kunt volgen. Op het scherm kun je onder andere je snelheid, afstand, calorieverbruik en wattage aflezen, en kun je gebruikmaken van de verschillende programmafuncties van de roeitrainer.

Met de NordicTrack RW900 heb je alles wat je nodig hebt voor een intensieve roeitraining.

Nadelen van de NordicTrack RW900

1. Geen hartslagmeting

Een nadeel van de NordicTrack RW900 is dat er geen hartslagmeting op de roeitrainer zelf zit ingebouwd. Hierdoor kun je tijdens je training niet direct je hartslag bijhouden, tenzij je zelf een externe hartslagmeter gebruikt.

2. Geen showroom

Als je de NordicTrack RW900 graag eerst wilt uitproberen voordat je hem koopt, dan kan dat helaas niet in een showroom. NordicTrack heeft namelijk geen eigen showrooms waar je de roeitrainer kunt testen, dus je zult hem direct online moeten bestellen.

3. Niet koppelbaar met hartslagmeter

Naast het ontbreken van een ingebouwde hartslagmeter, kun je de NordicTrack RW900 ook niet koppelen met een externe hartslagmeter. Dit betekent dat je geen gebruik kunt maken van de hartslaggebaseerde trainingen en dat je je hartslag niet kunt integreren in je trainingsschema.

Veelgestelde vragen over de NordicTrack RW900

Hoeveel programma’s heeft de NordicTrack RW900?

De NordicTrack RW900 heeft 30 verschillende programma’s, waaronder intervaltrainingen, wedstrijdtrainingen en gepersonaliseerde trainingen.

Kan ik de weerstand van de NordicTrack RW900 handmatig instellen?

Nee, de weerstand van de NordicTrack RW900 is elektronisch instelbaar en kan niet handmatig worden aangepast.

Is de NordicTrack RW900 geschikt voor lange mensen?

Ja, de NordicTrack RW900 is geschikt voor mensen tot een maximale lichaamslengte van 218 cm.

Hoeveel garantie krijg ik bij de aankoop van de NordicTrack RW900?

Bij de aankoop van de NordicTrack RW900 krijg je 2 jaar garantie op de onderdelen en levenslange garantie op het frame en laswerk.

Direct de laagste prijs