Thuisgym.nl

Senz Sports C7000 Crosstrainer review

De Senz Sports C7000 Crosstrainer is een innovatie van het Nederlandse merk Senz Sports. Uitgerust met een 7 inch TFT-scherm en een 12 kilogram zwaar front driven vliegwiel, biedt het een natuurlijke en intensieve beweging. De crosstrainer heeft een helder 7 inch touchscreen en een hartslagprogramma, maar mist draadloze connectiviteit en nauwkeurige hartslagsensoren.

Ga direct naar de webshop waar de Senz Sports C7000 Crosstrainer verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Senz Sports C7000 Crosstrainer review

Voordelen van de Senz Sports C7000 Crosstrainer

De Senz Sports C7000 Crosstrainer is een van de nieuwste innovaties van het Nederlandse merk Senz Sports. Deze high-end crosstrainer is ontworpen met zowel technologie als gebruiksgemak in gedachten. Het apparaat is uitgerust met een 7 inch TFT-scherm dat draait op Android, waardoor je tijdens het sporten kunt genieten van je favoriete films en series via apps zoals Netflix. Dit maakt het sporten niet alleen aangenamer, maar motiveert je ook om vaker gebruik te maken van de crosstrainer. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van de Senz Sports C7000 Crosstrainer.

12 kg zwaar front driven vliegwiel

Een van de meest opvallende kenmerken van de Senz Sports C7000 Crosstrainer is het 12 kilogram zware vliegwiel dat zich aan de voorkant bevindt. Dit zorgt voor een natuurlijke beweging waarbij de voet van de hak naar de teen wordt afgewikkeld. Deze eigenschap maakt de trainingen intensiever zonder dat je extra inspanning hoeft te leveren. Hierdoor kun je sneller calorieën verbranden. Bovendien zorgt het vliegwiel aan de voorkant ervoor dat het zwaartepunt van de crosstrainer aan de voorkant ligt, wat de stabiliteit van het apparaat aanzienlijk verbetert.

Vloeiende beweging

De Senz Sports C7000 Crosstrainer is ontworpen met een focus op het creëren van een vloeiende beweging. Dit is bereikt door de crosstrainer uitvoerig te laten testen door veel sporters, die allemaal enthousiast waren over de beweging van het apparaat. Daarnaast is het mogelijk om de lengtepas van de crosstrainer aan te passen, waardoor je een langere of kortere lengtepas kunt instellen. Dit maakt de crosstrainer geschikt voor gebruikers van verschillende lengtes en zorgt voor een comfortabele en efficiënte training.

Helder 7 inch TFT touchscreen scherm

De crosstrainer is uitgerust met een groot 7 inch touchscreen scherm dat een duidelijk overzicht van je training biedt. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van je sportieve prestaties. Het scherm maakt het ook mogelijk om de training of weerstand aan te passen. Dankzij het Android besturingssysteem kun je gebruik maken van diverse apps zoals Kinomap, Google Maps, Google Chrome, Netflix, Spotify en YouTube. Dit biedt je de mogelijkheid om jezelf overal ter wereld te wanen, je favoriete muziek te luisteren of video’s te bekijken tijdens het sporten.

Hartslagprogramma

Naast de 12 ingebouwde trainingsprogramma’s beschikt de Senz Sports C7000 Crosstrainer over een hartslagprogramma. Dit programma stelt je in staat om op de door jou gewenste hartslag te blijven trainen. Door de geïntegreerde hartslagsensoren vast te pakken, wordt de intensiteit van de training automatisch aangepast aan je hartslag. Daarnaast is het mogelijk om de crosstrainer te koppelen met een hartslagband voor een nog nauwkeurigere meting. Dit maakt de Senz Sports C7000 ideaal voor gebruikers die hun hartslag nauwlettend in de gaten willen houden tijdens het sporten.

Senz Sports C7000 Crosstrainer biedt technologie, gebruiksgemak en intensieve trainingen met een 12 kg vliegwiel en 7 inch touchscreen.

Nadelen van de Senz Sports C7000 Crosstrainer

Beperkte App-opties

Hoewel de Senz Sports C7000 Crosstrainer beschikt over een Android besturingssysteem, is het belangrijk om te vermelden dat het een gesloten systeem betreft. Dit betekent dat je alleen gebruik kunt maken van de vooraf geïnstalleerde apps zoals Kinomap, Google Maps, Google Chrome, Netflix, Spotify en YouTube. Het is niet mogelijk om extra apps te downloaden, wat de gebruiksmogelijkheden beperkt.

Hoog Gewicht

De Senz Sports C7000 Crosstrainer heeft een eigen gewicht van 85 kilogram. Dit zorgt weliswaar voor extra stabiliteit, maar kan ook een nadeel zijn als je de crosstrainer wilt verplaatsen. Het zware gewicht maakt het lastig om de crosstrainer eenvoudig te verplaatsen binnen je huis of sportschool.

Geen Draadloze Connectiviteit

Een ander nadeel van de Senz Sports C7000 Crosstrainer is het ontbreken van draadloze connectiviteitsopties zoals Bluetooth of Wi-Fi voor het synchroniseren van je trainingsgegevens met andere apparaten of apps. Dit kan een beperking zijn voor gebruikers die hun voortgang willen bijhouden via fitness-apps op hun smartphone of tablet.

Beperkte Hartslagmeting

Hoewel de Senz Sports C7000 Crosstrainer beschikt over geïntegreerde hartslagsensoren en de mogelijkheid om te koppelen met een hartslagband, kan de nauwkeurigheid van de geïntegreerde sensoren variëren. Voor een preciezere meting wordt het gebruik van een externe hartslagband aanbevolen, wat extra kosten met zich mee kan brengen.

Waar kan ik de Senz Sports C7000 Crosstrainer kopen?

Bekijk waar de Senz Sports C7000 Crosstrainer te koop is en vergelijk de prijzen.