Thuisgym.nl

Sole Fitness E35 Crosstrainer review

De Sole Fitness E35 Crosstrainer biedt een ergonomische en efficiënte training zonder impact op gewrichten. Met een stabiel frame, zwaar vliegwiel en innovatieve functies zoals de Sole Fitness App en een elektronisch instelbare hellingshoek, biedt het een gepersonaliseerde workout. Compatibel met populaire fitnessapps zoals Strava, Fitbit en MapMyFitness.

Ga direct naar de webshop waar de Sole Fitness E35 Crosstrainer verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Sole Fitness E35 Crosstrainer review

Voordelen van de Sole Fitness E35 Crosstrainer

De Sole Fitness E35 Crosstrainer is een van de meest geavanceerde crosstrainers op de markt. Met zijn vloeiende elliptische beweging biedt deze crosstrainer een ergonomische en efficiënte training zonder impact op de gewrichten. Het stabiele frame en het zware vliegwiel maken het mogelijk om intensief te trainen, terwijl de innovatieve functies zoals de Sole Fitness App en de elektronisch instelbare hellingshoek zorgen voor een gepersonaliseerde en comfortabele workout-ervaring.

Ergonomische en Efficiënte Training

De Sole Fitness E35 Crosstrainer biedt een vloeiende elliptische beweging die zorgt voor een ergonomische en efficiënte training. Dit betekent dat je je spiergroepen kunt trainen zonder de gewrichten te belasten. De beweging is zo ontworpen dat het een natuurlijke loopbeweging nabootst, wat helpt om blessures te voorkomen. Bovendien zorgen de oversized voetpedalen voor extra comfort en staan de voeten 2 graden naar binnen gekanteld om de knieën en enkels te ontlasten. Dit maakt de E35 ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en effectieve manier om fit te blijven.

Innovatieve Sole Fitness App

Een van de grootste voordelen van de Sole Fitness E35 Crosstrainer is de compatibiliteit met de Sole Fitness App. Via bluetooth kun je de crosstrainer verbinden met je tablet of smartphone, waardoor je toegang krijgt tot alle trainingsinformatie in drie verschillende weergaven. Na je training worden je gegevens automatisch geüpload naar je persoonlijke pagina, zodat je je voortgang nauwlettend kunt volgen. Daarnaast kun je tijdens je workout genieten van je favoriete webpagina’s, social media, mail of films en series. De app is ook compatibel met andere populaire fitnessapps zoals Strava, Fitbit, Health en MapMyFitness, wat je nog meer mogelijkheden biedt om je trainingen te optimaliseren.

Elektronisch Instelbare Hellingshoek

De Sole Fitness E35 Crosstrainer beschikt over een elektronisch instelbare hellingshoek, die verstelbaar is in 20 niveaus. Dit biedt je de mogelijkheid om de intensiteit van je workout te verhogen door de helling aan te passen. Een hogere helling zorgt voor een intensievere training en helpt je om sneller je fitnessdoelen te bereiken. Dit maakt de E35 niet alleen geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderde gebruikers die op zoek zijn naar een uitdagende workout. De combinatie van 20 weerstandlevels en de verstelbare hellingshoek zorgt ervoor dat je altijd een gevarieerde en effectieve training kunt uitvoeren.

Accurate Trainingscomputer

De moderne trainingscomputer van de Sole Fitness E35 voorziet je van alle relevante trainingsgegevens. Met 2 userprofielen kunnen verschillende gebruikers hun persoonlijke gegevens opslaan en bijhouden. De computer beschikt over 10 uitdagende trainingsprogramma’s, waaronder vetverbranding, interval, heuvel, hartslag en combinatie. Daarnaast zijn er geïntegreerde hartslagsensoren en wordt er een gratis hartslagband meegeleverd voor een nauwkeurige hartslagmeting. Dit maakt het mogelijk om gericht op hartslag te trainen en je prestaties te optimaliseren.

Vele Extra’s

De Sole Fitness E35 Crosstrainer biedt tal van extra’s die je training nog aangenamer maken. Geniet van je favoriete muziek via de geïntegreerde speakers of zoek verkoeling tijdens je training met de ingebouwde ventilator. De crosstrainer is ook voorzien van een bidonhouder, zodat je altijd gehydrateerd blijft. Deze extra functies maken de E35 tot een complete en veelzijdige crosstrainer die aan al je behoeften voldoet.

De Sole Fitness E35 biedt een ergonomische training, innovatieve app-integratie en verstelbare hellingshoek voor een gepersonaliseerde workout.

Nadelen van de Sole Fitness E35 Crosstrainer

Interval

Een van de nadelen van de Sole Fitness E35 Crosstrainer is dat het intervalprogramma mogelijk niet geschikt is voor alle gebruikers. Sommige gebruikers kunnen het intervalprogramma als te intens ervaren, vooral als ze net beginnen met trainen of als ze een lage conditie hebben. Dit kan leiden tot overbelasting of blessures als het niet goed wordt gemonitord.

Geen verstelbare lengtepas

Een ander nadeel van de Sole Fitness E35 Crosstrainer is dat de lengtepas niet verstelbaar is. Dit betekent dat gebruikers met verschillende lengtes mogelijk niet de meest ergonomische en comfortabele trainingservaring hebben. Een vaste lengtepas kan voor sommige gebruikers te kort of te lang zijn, wat kan leiden tot een minder effectieve training en mogelijke ongemakken tijdens het gebruik.

Waar kan ik de Sole Fitness E35 Crosstrainer kopen?

Bekijk waar de Sole Fitness E35 Crosstrainer te koop is en vergelijk de prijzen.