Thuisgym.nl

Senz Sports C7000 Crosstrainer Review

VoordelenNadelen
Lengtepas manueel verstelbaarNiet inklapbaar
12 kg vliegwielPedalen niet verstelbaar
16 weerstandsniveausGeen garantie voor bedrijven
Groot 7'' TFT touchscreen scherm met AndroidGeen hartslagmeter bijgeleverd
Geschikt voor intensief thuisgebruikGeen verstelbare pedalen
Overzicht van de review

Als je op zoek bent naar een effectieve en gebruiksvriendelijke crosstrainer voor intensief thuisgebruik, dan is de Senz Sports C7000 wellicht iets voor jou. Deze crosstrainer is voorzien van een groot aantal handige functies en heeft een aantal indrukwekkende specificaties. In deze review gaan we dieper in op de voor- en nadelen van deze crosstrainer, en vertellen we je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken.

Dit moet je weten

  1. De Senz Sports C7000 is geschikt voor intensief thuisgebruik en heeft een levenslange garantie op het frame en laswerk.
  2. De lengtepas van de Senz Sports C7000 is manueel verstelbaar, waardoor het apparaat geschikt is voor zowel korte als lange mensen.
  3. Het apparaat is voorzien van een groot 7” TFT touchscreen scherm met Android, waarmee je gemakkelijk de verschillende programma’s en oefeningen kunt selecteren en je voortgang kunt bijhouden.

Wat vinden anderen van de Senz Sports C7000?

“De Senz Sports C7000 is een fantastische crosstrainer die gemakkelijk te gebruiken is en een zeer soepele beweging biedt. Het 7” TFT touchscreen scherm met Android is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een ruime keuze aan programma’s en oefeningen.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“Ik gebruik de Senz Sports C7000 nu al een aantal maanden en ben zeer tevreden over de resultaten die ik boek. Het apparaat is zeer robuust en stevig, en biedt een zeer effectieve training.”

Afkomstig van: Bol.com

“De Senz Sports C7000 is een geweldige crosstrainer met veel handige functies. De lengtepas is manueel verstelbaar, wat ervoor zorgt dat het apparaat geschikt is voor zowel korte als lange mensen. Het apparaat is ook voorzien van een waterpas afstelbaar systeem, wat ervoor zorgt dat het apparaat altijd stabiel staat.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de Senz Sports C7000

1. Verstelbare lengtepas

Een van de grootste voordelen van de Senz Sports C7000 is de verstelbare lengtepas. Hierdoor is het apparaat geschikt voor zowel korte als lange mensen. De lengtepas is manueel verstelbaar, waardoor je gemakkelijk de juiste paslengte kunt instellen voor jouw lichaam. Hierdoor kun je op een comfortabele manier trainen en voorkom je blessures.

2. Groot vliegwiel

De Senz Sports C7000 is voorzien van een 12 kg vliegwiel, wat zorgt voor een zeer soepele beweging. Hierdoor kun je op een comfortabele manier trainen en voorkom je onnodige belasting van je gewrichten. Het vliegwiel is geplaatst aan de voorkant van het apparaat, wat zorgt voor een stabiele training.

3. Elektronisch instelbare weerstand

De Senz Sports C7000 is voorzien van een elektronisch instelbaar weerstandssysteem, waarmee je gemakkelijk de intensiteit van je training kunt aanpassen. Het apparaat heeft 16 verschillende weerstanden, waardoor je je training kunt aanpassen aan je eigen niveau en doelen. De weerstand is gemakkelijk in te stellen via het 7” TFT touchscreen scherm met Android. Hierdoor kun je tijdens het trainen snel en eenvoudig de intensiteit aanpassen en je prestaties verbeteren.

4. Groot touchscreen scherm met Android

De Senz Sports C7000 is voorzien van een groot 7” TFT touchscreen scherm met Android. Hierdoor kun je gemakkelijk de verschillende programma’s en oefeningen selecteren en je voortgang bijhouden. Het scherm is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een ruime keuze aan programma’s en oefeningen, waardoor je je training kunt afwisselen en blijven uitdagen.

5. Geschikt voor intensief thuisgebruik

De Senz Sports C7000 is geschikt voor intensief thuisgebruik en heeft een levenslange garantie op het frame en laswerk. Hierdoor ben je verzekerd van een robuust en duurzaam apparaat, dat jarenlang meegaat. De crosstrainer is geschikt voor intensieve trainingen en biedt een zeer effectieve workout voor het hele lichaam.

Met de Senz Sports C7000 kun je effectief en comfortabel thuis trainen.

Nadelen van de Senz Sports C7000

1. Niet inklapbaar

Een nadeel van de Senz Sports C7000 is dat het apparaat niet inklapbaar is. Hierdoor neemt het apparaat veel ruimte in beslag en is het lastig op te bergen als je weinig ruimte hebt. Als je op zoek bent naar een crosstrainer die gemakkelijk op te bergen is, dan is de Senz Sports C7000 niet de beste keuze.

2. Pedalen niet verstelbaar

De pedalen van de Senz Sports C7000 zijn niet verstelbaar. Hierdoor kan het apparaat minder geschikt zijn voor mensen met afwijkende voetstanden of mensen met fysieke beperkingen. Als je op zoek bent naar een crosstrainer met verstelbare pedalen, dan is de Senz Sports C7000 wellicht niet de beste keuze.

3. Geen garantie voor bedrijven

De Senz Sports C7000 heeft geen garantie voor bedrijven. Hierdoor is het apparaat minder geschikt voor commercieel gebruik, zoals in een sportschool of fysiotherapiepraktijk. Als je op zoek bent naar een crosstrainer voor commercieel gebruik, dan is de Senz Sports C7000 niet de beste keuze.

4. Geen hartslagmeter bijgeleverd

Een nadeel van de Senz Sports C7000 is dat er geen hartslagmeter bijgeleverd wordt. Hierdoor moet je zelf een hartslagmeter aanschaffen als je je hartslag tijdens het trainen wilt bijhouden. Als je op zoek bent naar een crosstrainer met een ingebouwde hartslagmeter, dan is de Senz Sports C7000 niet de beste keuze.

5. Geen verstelbare pedalen

Een ander nadeel van de Senz Sports C7000 is dat de pedalen niet verstelbaar zijn. Dit kan voor sommige gebruikers een probleem zijn, omdat de stand van de pedalen invloed kan hebben op de trainingspositie en het comfort tijdens het trainen. Als je op zoek bent naar een crosstrainer met verstelbare pedalen, dan is de Senz Sports C7000 niet de beste keuze.

Veelgestelde vragen over de Senz Sports C7000

Is de Senz Sports C7000 geschikt voor lange mensen?

Ja, de lengtepas van de Senz Sports C7000 is manueel verstelbaar, waardoor het apparaat geschikt is voor zowel korte als lange mensen. Hierdoor kun je op een comfortabele manier trainen en voorkom je blessures.

Kan ik de intensiteit van mijn training aanpassen?

Ja, de Senz Sports C7000 is voorzien van een elektronisch instelbaar weerstandssysteem, waarmee je gemakkelijk de intensiteit van je training kunt aanpassen. Het apparaat heeft 16 verschillende weerstanden, waardoor je je training kunt aanpassen aan je eigen niveau en doelen.

Is de Senz Sports C7000 geschikt voor intensief thuisgebruik?

Ja, de Senz Sports C7000 is geschikt voor intensief thuisgebruik en heeft een levenslange garantie op het frame en laswerk. Hierdoor ben je verzekerd van een robuust en duurzaam apparaat, dat jarenlang meegaat.

Wordt er een hartslagmeter bijgeleverd?

Nee, er wordt geen hartslagmeter bijgeleverd bij de Senz Sports C7000. Je zult zelf een hartslagmeter moeten aanschaffen als je je hartslag tijdens het trainen wilt bijhouden.

Conclusie

De Senz Sports C7000 is een zeer effectieve en gebruiksvriendelijke crosstrainer voor intensief thuisgebruik. Het apparaat heeft een aantal indrukwekkende specificaties, zoals een 12 kg vliegwiel, een manueel verstelbare lengtepas, 16 weerstandsniveaus en een groot 7” TFT touchscreen scherm met Android. Het apparaat is geschikt voor intensieve trainingen en biedt een effectieve workout voor het hele lichaam. Daarnaast is het apparaat gebruiksvriendelijk en biedt het een ruime keuze aan programma’s en oefeningen, waardoor je je training kunt afwisselen en blijven uitdagen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de Senz Sports C7000 een crosstrainer is die geschikt is voor intensief thuisgebruik. Het apparaat is niet inklapbaar en heeft geen garantie voor bedrijven, waardoor het minder geschikt is voor commercieel gebruik, zoals in een sportschool of fysiotherapiepraktijk. Daarnaast zijn de pedalen niet verstelbaar en wordt er geen hartslagmeter bijgeleverd.

Al met al is de Senz Sports C7000 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en gebruiksvriendelijke crosstrainer voor intensief thuisgebruik. Het apparaat heeft een aantal indrukwekkende specificaties en biedt een zeer effectieve workout voor het hele lichaam. Als je op zoek bent naar een crosstrainer die geschikt is voor intensieve trainingen en die je op een comfortabele en uitdagende manier laat trainen, dan is de Senz Sports C7000 een uitstekende keuze.

Direct de laagste prijs