Thuisgym.nl

Review Focus Fitness Jet 1 loopband

VoordelenNadelen
Makkelijk te monterenGeen borstriem
Trainingsprogramma's & Display
Stevige armgrepen
De variabele helling
Overzicht van de review

De Focus Fitness Jet 1 is een uitstekende keuze voor een loopband in het comfort van iemands huis. De Jet 1 is eenvoudig te bedienen, heeft een aangenaam loopoppervlak en biedt een aanzienlijk aantal verschillende trainingsmogelijkheden. Als je klaar bent met je training, klap je de loopband eenvoudig in en verplaats je hem met behulp van de transportwielen. Deze Focus Fitness loopband heeft een loopoppervlak dat 120 centimeter lang en 40 centimeter breed is. Hij past de loopband zo aan dat je hem kunt gebruiken voor wandelen, joggen, of zelfs voor recreatief hardlopen.

De loopband biedt je sterke armgrepen waar je je aan vast kunt grijpen terwijl je hem gebruikt. Bovendien zijn er hartslagsensoren ingebouwd in de armgrepen die je een nauwkeurige meting van je eigen hartslag geven.

Wat vinden anderen van de Focus Fitness Jet 1?

Hier vind je consumentenreviews over de Focus Fitness Jet 1 loopband.

“Het is een zeer goede loopband voor thuisgebruik. Hij is voldoende breed en biedt voldoende loopruimte. We moesten hem vervoeren naar de zolder, waar hij extreem zwaar is en moeilijk te hanteren.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“Uitstekend ontwerp, handig om te bouwen. Jammer dat in het boekje staat dat het airco heeft en dat je muziek kunt luisteren via geïntegreerde luidsprekers met een aux-ingang, en dat het weliswaar airco heeft en dat het luidsprekers heeft, maar dat er geen ventilatie of een aux-ingang is zodat je je muziek kunt afspelen. Als u met een andere persoon reist, is het jammer dat het boekje deze beweringen doet.”

Afkomstig van: Bol.com

“Uitstekende loopband. Hij was eenvoudig te installeren en echt handig omdat hij oprolt. Hij is slank, waardoor hij geschikt is voor een bescheiden woning. Door het kleine formaat zijn deze schoenen goed voor wandelen, maar minder voor hardlopen.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de Focus Fitness Jet 1

De Focus Fitness Jet 1 loopband heeft verschillende voordelen:

1. Makkelijk te monteren

Na 15 minuten na het openen van de verpakking ben je klaar om de Jet 1 loopband te gebruiken. Je kunt hem in elkaar zetten met één hand achter je rug gebonden.

Vanwege zijn gewicht zijn voor deze loopband minstens twee personen nodig om hem op te zetten. Het grotere gewicht van deze loopband is natuurlijk een verkoopargument, omdat het apparaat daardoor uitzonderlijk stevig en stabiel is.

2. Trainingsprogramma’s & Display

Je kunt kiezen uit een van de 36 verschillende standaard trainingsprogramma’s. Daarnaast is het mogelijk om desgewenst met de hand een programma te starten. Daarna kun je al je trainingsgegevens aflezen van het LED-display, dat echt duidelijk is. Je kunt de trainingsroutines ook configureren met behulp van het meegeleverde display. Ook een vetmeter ffrxdris inbegrepen in het pakket van deze loopband. Je hebt de mogelijkheid om voor of na de training je persoonlijke gegevens in te voeren. Zo kun je de uitkomsten van je trainingen vrijwel direct na afloop zien.

3. Stevige armgrepen

De loopband voorziet je van stevige armgrepen die je tijdens het gebruik kunt vastpakken. Bovendien kun je met de armgrepen de snelheid van de loopband starten, stoppen, verhogen of verlagen en zelfs de richting ervan omkeren. Bovendien zijn er in de armgrepen hartslagsensoren ingebouwd die je een nauwkeurige meting van je eigen hartslag geven.

4. De variabele helling

De mate van de hellingshoek kan handmatig worden ingesteld op een van de drie verschillende standen. Zo kun je de moeilijkheidsgraad van je trainingen verhogen. De afmetingen van het loopoppervlak zijn 120 centimeter lang en 40 centimeter breed. Je ervaring van het hardlopen wordt aanzienlijk beïnvloed door de afmetingen van het loopoppervlak. De demping van de loopband komt in de vorm van een 6-voudig Elastisch Kussen.

Geniet van geruisloze snelheden met de Focus Fitness Jet 1

Nadelen van de Focus Fitness Jet 1

Dit is het enige nadeel van de Focus Fitness Jet 1 loopband:

1. Geen borstriem

Er is geen mogelijkheid tot aansluiting met de borstband. Als je veel aan high-intensity training doet of geïnteresseerd bent in het verbeteren van je nauwkeurigheid, dan is een borstband ongetwijfeld het beste apparaat om te gebruiken. Een polsmonitor kan voor jou een slimme keuze zijn als het merendeel van je trainingen op lage intensiteit wordt uitgevoerd of als gebruiksgemak belangrijker voor je is dan precisie.

Conclusie

We hopen dat je na het lezen van deze diepgaande evaluatie beter begrijpt wat de Focus Fitness Jet 1 je kan bieden als oplossing voor je fitnessbehoeften. De motor in de Jet 1 loopband, die 1,25 pk heeft, is volkomen stil. Daardoor kan de loopband snelheden bereiken van 1 tot 13 kilometer per uur.

Je krijgt een loopband van Focus Fitness genaamd de Jet 1 waarmee je met veel plezier aan verschillende sportactiviteiten kunt deelnemen. De loopband is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en beschikt over indrukwekkende technische eigenschappen. Hierdoor behoort de Jet 1 tot de beste loopbanden voor thuis, terwijl de prijs in aanmerking wordt genomen.

Direct de laagste prijs