Thuisgym.nl

Review Focus Fitness Jet 2 loopband

VoordelenNadelen
HellingshoekEr zitten geen hartslagprogramma's bij.
Heeft een display
Veel trainingsprogramma's
Snel en eenvoudig in elkaar zetten
Overzicht van de review

Thuisatleten zullen de Focus Fitness Jet 2 de perfecte loopband vinden. Deze ruimtebesparende loopband wordt geleverd met verschillende trainingen, allemaal voorgeprogrammeerd. Hij is handmatig instelbaar op een van de twee verschillende hoogtes en heeft een volledig stille motor. Nadat je klaar bent met je training is hij eenvoudig in te klappen!

De Focus Fitness Jet 2 is een loopband met een betrouwbare en veilige constructie. De Jet 2 is iets zwaarder en groter dan de Jet 1 en heeft een ouderwetser uiterlijk; dit hoeft echter geen invloed te hebben op de kwaliteit. Het oppervlak van het loopvlak is groter dan bij de Jet 1, maar het is niet helemaal zo groot als bij de Jet 1.

Wat vinden anderen van de Focus Fitness Jet 2?

De opmerkingen van eerdere kopers van de Focus Fitness Jet 2 loopband zijn hieronder opgenomen voor je onderzoek en kunnen je nuttige informatie geven.

“Speciaal voor gebruik in eigen huis is deze loopband van zeer hoge kwaliteit. Hij is breed genoeg en er is voldoende ruimte om te lopen. We moesten hem naar de zolder brengen, waar hij zowel zwaar als uitdagend te hanteren was.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“De loopband geeft de indruk stevig te zijn, en omdat hij ongeveer 40 kilogram weegt, staat hij stevig als hij in gebruik is.”

Afkomstig van: Bol.com

“Uitstekende loopband met een breedte van 42 centimeter en een stille motor. De aanwijzingen voor de bediening zijn niet erg makkelijk te begrijpen. Over het algemeen is het iets dat een aanrader is.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

De opmerkingen van eerdere kopers van de Focus Fitness Jet 2 loopband zijn hieronder opgenomen voor uw onderzoek en kunnen u voorzien van nuttige informatie.

Voordelen van de Focus Fitness Jet 2

De voordelen van de Focus Fitness Jet 2 loopband zijn:

1. Hellingshoek

De hellingshoek van de Jet 2 kan handmatig worden veranderd in een van de twee verschillende hoogtes. De training van meer spiergroepen wordt bereikt door het loopoppervlak op een hoger niveau te brengen. Dit omvat zowel de spieren in je kuiten als die in je dijen. Bovendien worden je trainingen hierdoor zwaarder. Je zult het aantal calorieën dat je verbrandt en ook de kracht in je benen kunnen verhogen door dit te gebruiken.

2. Heeft een display

Je training kan snel van start gaan dankzij het intuïtieve display van de Focus Fitness Jet 2, waardoor het bijhouden van je vorderingen eenvoudig is. Het display geeft je in één oogopslag een beknopte samenvatting van al je trainingsgegevens. Zo kun je direct waarnemen met welke snelheid je traint, het aantal calorieën dat je al verbrand hebt, de duur van je training en de hartslag waarmee je loopt.

3. Veel trainingsprogramma’s

Er zijn in totaal 36 verschillende trainingsprogramma’s beschikbaar op het Jet 2 systeem. Helemaal bovenaan elk programma staat een indicator van de maximale snelheid die voor dat programma beschikbaar is. Met behulp van deze programma’s is het voor jou haalbaar om op deze manier je eigen individuele doel te bereiken.

4. Snel en eenvoudig in elkaar zetten

Nadat je hem uit de verpakking hebt gehaald en hebt ingesteld, is deze Jet 1 loopband in ongeveer een kwartier klaar voor gebruik. Het in elkaar zetten is letterlijk zo eenvoudig. Vanwege zijn gewicht moet deze loopband verplaatst worden door minstens twee personen die samenwerken. Dat hij vrij stevig en betrouwbaar is, is natuurlijk een voordeel.

Nadat je klaar bent met je training kun je de loopband opbergen door hem op te vouwen. Deze loopband is eenvoudig te verplaatsen als hij eenmaal is opgevouwen.

Upgrade je thuisworkouts met de Focus Fitness Jet 2 – de perfecte loopband voor thuis.

Nadelen van de Focus Fitness Jet 2

Dit is het enige nadeel van de Focus Fitness Jet 5 loopband:

1. Er zitten geen hartslagprogramma’s bij.

Als je een loopband met hartslagprogramma’s wilt kopen, moeten we je helaas vertellen dat deze loopband geen hartslagprogramma’s biedt. Hij heeft veel voordelen, maar hij kan;de hartslagfunctie niet ondersteunen. Je zult van deze loopband geen indicatie kunnen krijgen of je al dan niet op de juiste intensiteit traint voor een goede cardiovasculaire training.

Conclusie

We hopen dat je na het lezen van deze diepgaande analyse een beter begrip hebt van wat de Focus Fitness Jet 2 je kan bieden als oplossing voor je fitnessbehoeften. Thuisatleten zullen merken dat de Focus Fitness Jet 2 de perfecte loopband is voor hun behoeften. Het toevoegen van de Focus Fitness Jet 2 aan je routine zal een nieuwe dimensie van uitdaging en afwisseling aan je trainingen toevoegen. De ruimtebesparende loopband heeft een aantal vooraf ingestelde trainingsprogramma’s, een motor die vrijwel geruisloos is, en een handmatige hoogteverstelling die twee verschillende instellingen mogelijk maakt.

Nadat je klaar bent met je training is hij eenvoudig op te klappen. De Jet 2 is een loopband die niet veel extra instellingen nodig heeft. Hierdoor is de Jet 2 de ideale loopband voor iedereen die een loopband zoekt om thuis te gebruiken om wat kilometers te maken.

Direct de laagste prijs