Thuisgym.nl

Review Focus Fitness Jet 5 loopband

VoordelenNadelen
Veel trainingsprogramma'sGeen borstband
Geïntegreerde sensoren voor het monitoren van de hartslag
Hellingshoek
Display
BMI meting
Materiaal
Overzicht van de review

De Focus Fitness Jet 5 is de machine die je moet aanschaffen als je op zoek bent naar de grootste loopband. De Jet 5 is een gloednieuwe loopband die binnenkort verkrijgbaar is bij Focus Fitness. De Jet 5 serie is een veelzijdige loopband die geschikt is voor verschillende soorten hardlopen en ontworpen is voor gebruik in huis. Vergeleken met zijn voorgangers heeft het nieuw ontworpen product een raamwerk dat zowel robuuster als lichter is, en een breder en langer loopvlak. Je moet de loopband uitklappen en zijn acht schroeven vastzetten; de rest is al geïnstalleerd.

Wat vinden anderen van de Focus Fitness Jet 5?

De opmerkingen van eerdere kopers van de Focus Fitness Jet 5 loopband zijn hieronder ter inzage opgenomen en kunnen je van nuttige informatie voorzien.

“Speciaal voor gebruik in eigen huis is deze loopband van zeer hoge kwaliteit. Hij is breed genoeg, met voldoende ruimte om te lopen. Het feit dat hij tijdens het lopen elektrisch kan worden bediend om hellingen in te stellen is echt een handige functie.”

Afkomstig van: Betersport.nl

“Het is mogelijk om veel snelheid te maken en toch een laag geluidsniveau te handhaven. Het lijkt alsof iemand een wasmachine bedient in de kamer eronder. Je moet geen spijt hebben van de aankoop, want het is functioneel.”

Afkomstig van: Bol.com

“Wauw, die loopband is echt goed. Heel eenvoudig in elkaar te zetten, en het feit dat hij inklapbaar is, is een enorm gemak. Door zijn smalle profiel werkt hij ook goed in huizen met beperkte ruimte. Door zijn compacte formaat is hij geschikt voor wandelen, maar minder geschikt voor sprinten.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de Focus Fitness Jet 5

Hieronder volgen enkele voordelen van het gebruik van een Focus Fitness Jet 5:

1. Veel trainingsprogramma’s

Deze loopband laat je kiezen uit een van zijn 36 verschillende trainingsprogramma’s. Deze programma’s omvatten zowel een gebruikersprogramma als een handmatig programma, naast enkele handige voorgeprogrammeerde trainingsmodules. Incline training, intervaltraining en combinatietraining zijn de drie verschillende soorten programma’s die hier zijn opgenomen.

2. Geïntegreerde sensoren voor het monitoren van de hartslag

De Jet 5 is uitgerust met ingebouwde hartslagmeters. Tijdens je training geven deze sensoren, die te vinden zijn in de handgrepen van het apparaat, je een indicatie van je hartslag.

3. Hellingshoek

Op de Jet 5 is een elektronisch instelbare hellingsgraad beschikbaar. Deze hellingshoek kan worden ingesteld van 0 tot 12 verschillende niveaus. Zo krijg je de authentieke ervaring van bergopwaarts klimmen. Wordt de hellingshoek vergroot, dan wordt meer van het gewicht over je dijen verdeeld. Je dijspieren zullen hiervan profiteren.

4. Display

Het intuïtieve LCD-scherm dat op het display van de Jet 5 zit, is eenvoudig te bedienen. Tijdens je training kun je alle relevante trainingsgegevens bekijken die je hebt verzameld. Het is gemakkelijk om snel aanpassingen te maken aan het tempo of de helling naar het door jou gewenste trainingsniveau dankzij de handige sneltoetsen die voorzien zijn.

5. BMI meting

Het is mogelijk om je body mass index (BMI) voor of na het sporten te meten. Door je persoonlijke gegevens te verstrekken en je hartslag te controleren, wordt een bepaling van je body mass index (BMI) gemaakt.

6. Materiaal

De motor die standaard op de Focus Fitness Jet 5 zit, heeft een vermogen van twee pk. Het is mogelijk om met een motor met twee pk te trainen met snelheden van 1 tot 16 kilometer per uur. In het loopvlak is een flexvering ingebouwd die in acht verschillende richtingen kan bewegen. De vering biedt meer comfort tijdens de training en helpt schokken beter op te vangen. De lengte van het loopvlak is 130 centimeter, en de breedte is 45 centimeter; het kan een maximale belasting van 120 kilogram dragen.

Daag jezelf uit met de Focus Fitness Jet 5 – 36 trainingsprogramma’s en elektronische hellingshoek!

Nadelen van de Focus Fitness Jet 5

Het volgende is het enige nadeel van de Focus Fitness Jet 5 loopband:

1. De loopband is niet geschikt voor een borstband.

Geen geschuif meer dankzij de borstbanden! Maar helaas is er vreselijk nieuws om met je te delen. Ondanks het ontbreken van een borstband-hartslagmeter kan hij geschikt zijn voor gebruik op locaties die ontoegankelijk zijn voor grotere machines.

Conclusie

Na het lezen van deze diepgaande analyse hopen we dat je een beter begrip hebt van wat de Focus Fitness Jet 5 je kan bieden als oplossing voor je fitnessbehoeften. Het toevoegen van de Focus Fitness Jet 5 aan je routine zal een nieuwe dimensie van uitdaging aan je trainingen toevoegen.

De Jet 5 is een uitstekende keuze voor een loopband om thuis te gebruiken. Het is een zeer volledige loopband, met kenmerken als een robuuster frame en een groot en lang loopoppervlak. Daarnaast wordt hij geleverd met in totaal 36 verschillende trainingsroutines en een hellingshoek die elektronisch kan worden ingesteld op een van de 12 verschillende niveaus.

Direct de laagste prijs