Thuisgym.nl

VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband Review

VoordelenNadelen
De loopband past zich aan op jouw snelheidDuur in aanschaf
Verstelbare console met bidonhouder en tablet houderNiet geschikt voor lange afstanden
Weinig onderhoud nodigGroot en zwaar
Geschikt voor verschillende trainingenGeen incline functie
Natuurlijke beweging en verbranding van meer calorieën
Overzicht van de review

Ben je op zoek naar een loopband waarmee je op jouw eigen tempo kunt trainen? Dan is de VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband wellicht iets voor jou. Deze loopband past zich aan op jouw snelheid, in plaats van andersom zoals bij traditionele loopbanden. Hierdoor kun je gemakkelijk switchen tussen hoge en lage tempo-intervallen, wat ideaal is voor fanatieke hardlopers en gevorderde sprinters. In deze review bekijken we de voordelen, nadelen en beantwoorden we veelgestelde vragen over deze loopband.

Dit moet je weten

  1. De VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband past zich aan op jouw snelheid, in plaats van andersom zoals bij traditionele loopbanden.
  2. De loopband heeft 8 programma’s, waaronder 3 intervalprogramma’s en 4 doelprogramma’s (tijd, afstand, calorie en hartslag).
  3. De loopband is onderhoudsvrij en heeft weinig elektronische onderdelen.

Wat vinden anderen van de VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband?

“De VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband is de beste aankoop die ik ooit heb gedaan voor mijn thuisgym”

Afkomstig van: Betersport.nl

“De loopband is uitermate geschikt voor intervaltrainingen. Ik heb al veel progressie geboekt sinds ik met de VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband train.”

Afkomstig van: Bol.com

“Deze loopband past goed bij mijn HIIT-programma. Het is fijn dat ik zelf kan bepalen hoe snel ik ga en dat de loopband zich aanpast op mijn snelheid.”

Afkomstig van: Coolblue.nl

Voordelen van de VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband

1. Aanpassen op jouw snelheid

De loopband past zich aan op jouw snelheid, in plaats van andersom. Dit zorgt voor een natuurlijke beweging en maakt het gemakkelijker om tussen hoge en lage tempo-intervallen te switchen.

2. Veel programma’s

De loopband heeft 8 programma’s, waaronder 3 verschillende intervalprogramma’s en 4 verschillende doelprogramma’s (tijd, afstand, calorie en hartslag). Hierdoor kun je zelf bepalen hoe je traint en welke methode het beste bij jou past.

3. Verstelbare console

De console is verstelbaar en aan te passen aan jouw lengte. Hierdoor kun je de programma’s op het kantelbare 5 inch LCD display gemakkelijk aflezen tijdens het trainen.

4. Onderhoudsvrij

De loopband is onderhoudsvrij en heeft weinig elektronische onderdelen. De mechanische onderdelen zijn gemaakt van slijtvaste materialen, waardoor de loopband nauwelijks onderhevig is aan slijtage.

5. Geschikt voor verschillende trainingen

De loopband is geschikt voor verschillende trainingen, zoals High Intensity Interval Training (HIIT), Functional Training, CrossFit programma’s en Personal Training.

Met de VirtuFit Pro Elite HiiT is ideaal voor fanatieke hardlopers en gevorderde sprinters.”

Nadelen van de VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband

1. Duur in aanschaf

De VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband is niet goedkoop in aanschaf. Dit kan voor sommige gebruikers een drempel zijn om de loopband aan te sch

2. Niet geschikt voor lange afstanden

Doordat de loopband zich aanpast aan jouw snelheid, is hij minder geschikt voor lange afstanden. Als je lange afstanden wilt lopen, kun je beter kiezen voor een traditionele gemotoriseerde loopband.

3. Groot en zwaar

De loopband is groot en zwaar, waardoor hij niet gemakkelijk te verplaatsen is. Je hebt dus voldoende ruimte nodig in je home gym.

4. Geen incline functie

De VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband heeft geen incline functie, waardoor je geen heuveltrainingen kunt doen.

Veelgestelde vragen over de VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband

Is de VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband geschikt voor beginners?

Ja, de loopband is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Doordat de snelheid zich aanpast op jouw snelheid, kun je gemakkelijk beginnen met een lager tempo en langzaam opbouwen.

Hoeveel programma’s heeft de VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband?

De loopband heeft 8 programma’s, waaronder 3 intervalprogramma’s en 4 doelprogramma’s (tijd, afstand, calorie en hartslag).

Is de VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband onderhoudsvrij?

Ja, de loopband is onderhoudsvrij en heeft weinig elektronische onderdelen. De mechanische onderdelen zijn gemaakt van slijtvaste materialen, waardoor de loopband nauwelijks onderhevig is aan slijtage.

Is de VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband geschikt voor lange afstanden?

Doordat de loopband zich aanpast aan jouw snelheid, is hij minder geschikt voor lange afstanden. Als je lange afstanden wilt lopen, kun je beter kiezen voor een traditionele gemotoriseerde loopband.

Conclusie

De VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband is een loopband zonder maximumsnelheid. Doordat de loopband zich aanpast op jouw snelheid, is hij ideaal voor fanatieke hardlopers en gevorderde sprinters die gemakkelijk willen switchen tussen hoge en lage tempo-intervallen. De loopband heeft 8 programma’s en is geschikt voor verschillende trainingen, zoals High Intensity Interval Training (HIIT), Functional Training, CrossFit programma’s en personal training. Het grote voordeel van de VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband is dat hij weinig onderhoud nodig heeft en nauwelijks onderhevig is aan slijtage. De loopband heeft wel enkele nadelen, zoals het ontbreken van een incline functie en dat hij minder geschikt is voor lange afstanden. De loopband is groot en zwaar en heeft voldoende ruimte nodig in je home gym.VirtuFit Pro Elite HiiT Running loopband

Direct de laagste prijs